Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Business Controller

Start People Harderwijk

Standplaats
Harderwijk
Opleiding
HBO
Vakgebied
Financieel
Vacaturenummer
1AV0056993

Ben jij goed met cijfers? Weet jij de vertaalslag te maken tussen de cijfers en de betekenis hiervan voor de afdeling? En kan jij jouw afdeling adviseren bij het maken van financiële keuzes? Dan is de functie als Business Controller iets voor jou!

Als Business Controller ben jij voor jouw afdeling het aanspreekpunt voor alles wat met financiën te maken heeft. Het maken van voor en nacalculaties, begrotingen, maandrapportages, analyses schrikt je niet af maar geeft je juist energie! Je begrijpt wat de cijfers betekenen en bent in staat deze over te brengen naar je gesprekspartners (hoog en laag in de organisatie) zodat zij inzicht hebben in de financiële situatie.
Kortom, je bent iemand de financiële gevolgen van de te nemen beslissingen overziet en daarmee ben je in staat mee te denken en te adviseren bij het nemen van financiële besluiten.
Hoewel jij het aanspreekpunt bent voor de afdeling sta je er natuurlijk niet alleen voor; je bent onderdeel van een team van business controllers op de financiële afdeling. Er is daardoor altijd ruimte om te sparren met je collega’s.

  • Een afgeronde HBO of WO opleiding in Bedrijfseconomie of vergelijkbaar;
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke financiële functie;
  • Je bent in staat de vertaalslag te maken tussen de cijfers en de werkelijkheid en het effect hiervan in te schatten;
  • Je bent communicatief vaardig en werkt graag samen;
  • Je hebt ervaring met KPI-gestuurd werken.

Allinq is specialist in de telecominfrastructuur. Zij ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden netwerken zoals glasvezel, ICT-voorzieningen en draadloze verbindingen voor netwerkeigenaren binnen de telecomwereld en daarbuiten. Allinq heeft meerdere locaties in binnen- en buitenland en werkt met opdrachtgevers zoals KPN, T-mobile, Vodafone,Ziggo, en Huawei. De organisatie onderscheidt zich door kwaliteit te leveren: betrouwbaarheid en innovatie staan hoog in het vaandel.

Allinq is goed bereikbaar vanuit Zwolle, Apeldoorn en Amersfoort.

  • Een fulltime baan met kans om in vaste dienst te treden;
  • Een prima salaris tussen de € 3.495 en € 4.237 o.b.v. 38 uur;
  • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Jaarlijkse teamuitjes en BBQ’s.