Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

C Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Dordrecht
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0054931

Bezit jij een C-rijbewijs en zoek jij een baan met vaste werktijden? En wil jij ook een beetje extra? Lees dan snel verder! Bij de functie als fulltime vrachtwagenchauffeur bij de Makro kom jij te werken in een team waar "een sterke we doen het samen" gevoel heerst. Veder ontvang je bedrijfskleding waardoor je echt bij het team hoort. En krijg je ook nog eens 10% medewerkerskorting bij de Makro. Als fulltime vrachtwagenchauffeur bij de Makro kom je te rijden in een goed onderhouden, bijna nieuwe, wagen.

Een werkdag bij Makro begint tussen 07:00 uur en 08:00 uur s'ochtends en eindigt +/- aan het eind van de middag. Je begint de dag met een gezellig gesprek en een lekker bakje koffie. Om vervolgens je dagplanning door te nemen. Je route zal bestaan uit 6 tot 8 stops per dag. Waarbij je 20 tot 24 containers in en uitlaad. Je zorgt er als chauffeur voor dat je een perfecte levering afhandelt en administratie/ informatie uitwisselt tussen Makro en de klant.

Avonddiensten zijn bij de Makro niet van toepassing, waardoor deze functie goed te combineren met jouw privésituatie. Wacht dus vooral niet langer en solliciteer direct!

Jij voldoet aan de volgende eisen:

 • Je bent in het bezit van een C rijbewijs;
 • Je bent in het bezit van een geldige code 95 en bestuurderspas;
 • Je bent woonachtig in Rotterdam of omgeving;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je bent Nederlands of Engelstalig.

De Makro is een groothandel die in 1968 haar eerste vestiging opende in Amsterdam. Momenteel hebben ze 17 vestigingen met ruim 3500 medewerkers. Werken voor Makro heeft vele voordelen: zo maak je deel uit van een team dat wordt gekenmerkt door hun collectieve gevoel en hun passie. Maar de Makro geeft op 10% korting op aankopen aan al hun medewerkers!

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie willen wij van Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte/persoonlijke aandacht.

Werken bij Makro in Dordrecht betekent voor jou;

 • Salaris conform CAO GIL, schalen liggen tussen €13,84 en €15,98 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
 • Je ontvangt bedrijfskleding van de Makro
 • Je ontvangt een pas waardoor je met 10% korting kan winkelen in de Makro;
 • Rijden in een goed onderhouden, bijna nieuwe wagen!

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.