Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

C vrachtwagenchauffeur horeca

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Hoofddorp
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0010779

Ben jij in het bezit van een C-rijbewijs en heb jij affiniteit met de horeca? En wil jij tot wel €13,73 per uur verdienen? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Hoofddorp, zijn wij op zoek naar een chauffeur C die de distributie van verschillende horecaproducten naar klanten wil verzorgen. Als C vrachtwagenchauffeur horeca bij onze opdrachtgever rijd je je route in een bakwagen langs verschillende horecazaken waar je de klant voorziet van hun bestelling: dit kunnen producten zijn zoals gekoelde dranken en vriesproducten tot en met snacks en ijsjes en noem zo maar op!

Je begint de dag in de vroege uurtjes op het distributie centra. Je haalt je rit informatie op en laad jouw bakwagen in met rolcontainers om deze af te leveren bij verschillende klanten. Een werkdag bij onze opdrachtgever duurt ongeveer 10 a 12 uur. Houd je van je mouwen opstropen en aanpakken, en zie jij jezelf al rijden in een bakwagen waarbij jij een super horeca service levert bij klanten? Solliciteer dan nu!

 • Jij bent in bezit van een rijbewijs C, code 95 en bestuurderspas
 • Jij bent fysiek in goede staat
 • Jij woont in de omgeving van of nabij Hoofddorp (Amsterdam);
 • Jij bent in staat om op zaterdag te werken (in ruil hiervoor ben je een doordeweekse dag vrij).

Start People Transport is al meer dan 25 jaar specialist in de arbeidsbemiddeling. Ons ervaren team van consultants staat altijd klaar om jou te helpen met een vervolgstap. Wij willen langdurige en duurzame samenwerkingen tussen onze chauffeurs en klanten. Wij willen jou naar een hoger niveau tillen, dus solliciteer daarom nu!

Bij onze opdrachtgever (standplaats: Hoofddorp) staan duurzaamheid hoog in het vaandel. Door hun komen lokale producenten en afnemers bij elkaar. Zij maken gebruik van goede logistieke stromen om hun CO2-uitstoot zo laag mogelijk te houden. De herstart van de horeca wordt een grote uitdaging en daarom hebben zij jou nodig, dus solliciteer nu!

 • Salaris conform CAO FSGIL: schalen liggen tussen €12,78 en €13,73 bruto per uur;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Kans op overname bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Ben je geïnteresseerd in de baan of wil je meer weten over een deze vacatuur neem dan contact op met 010-4950508.