Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Car cleaner medewerker

Start People Inhouse Services - Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
Overig
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0022900

Zoek jij een fulltime baan - met zicht op een lang dienstverband - waarin jij kan werken met dé nieuwste auto's op de markt? Houdt jij van auto's rijden, poetsen en het laten glimmen van jouw eigen auto? En zoek jij een baan waarin jij jouw passie voor auto's kwijt kan? Dan is dit jouw kans.

Per direct zijn wij op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende posities, zoals op het buitenterrein; Hikers. En binnen in de werkplaats zoeken wij Autopoetsers, Hikers werkplaats en bodyshop. Binnen de organisatie heerst een open en informele werksfeer, waar je te maken hebt met verschillende nationaliteiten.

Om in aanmerking te komen voor deze leuke baan - met genoeg afwisseling voor iedereen - vragen wij dat jij minimaal 2 jaar jouw rijbewijs B bezit. De werkzaamheden kunnen per dag verschillen omdat wij afhankelijk van de vraag gaan inplannen. Flexibiliteit is daarom zeer belangrijk.

Ben jij iemand die onder druk kan presteren, een goed tempo aan kan houden en jouw verantwoordelijkheid neemt over de auto's? Solliciteer snel om als Hiker/Autopoetser te werken met diverse automerken als Nissan, Vokswagen en Mercedes!

Als autoliefhebber wordt jij enthousiast om te mogen werken met de nieuwste auto's. Jij hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, bent flexibel ingesteld en werk je graag in teamverband. In deze functie ben jij zeer actief bezig, voornamelijk lichamelijk, dit vormt geen probleem voor jou.

Daarnaast voldoe jij aan de volgende eisen;

  • Je bent minimaal 2 jaar in het bezit van rijbewijs B
  • Je bent in staat een geldige VOG te overhandigen
  • Je bent in bezit van eigen vervoer (ivm bereikbaarheid werklocatie)
  • Je bent fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur!)

Beantwoord jij deze vragen met 'Ja!', solliciteer direct en wij nemen contact op met jou. En wie weet werk jij volgende week met de nieuwste auto's van dit moment.

Koopman Car Terminal is gevestigd in Amsterdam en is een van de grootste autotransport bedrijf in de Benelux. Er wordt hier gewerkt met nieuwe auto’s maar ook met ex lease auto’s. Als jij als Hiker bij Koopman aan de slag gaat dan zul je werkzaam zijn op een terrein van 60 voetbalvelden groot waar ongeveer 20.000 auto’s opgeslagen staan.

Bij Koopman wordt er gewerkt in 3 verschillende diensten: 07:00-15:45 en 11:30-20:15 uur. Wij vragen vanuit jou de flexibiliteit om alle diensten beschikbaar te zijn.

Het bedrijf is lastig te bereiken zonder eigen vervoer. Het is daarom belangrijk om in het bezit te zijn van een auto/brommer of fiets om Koopman makkelijk te bereiken.
Vanuit de volgende steden betreft jouw reistijd ongeveeer;
Amsterdam (centrum) - 20 minuten
Zaandam - 20 minuten
Purmerend - 30 minuten
Haarlem - 25 minuten

Wij bieden jouw de mogelijkheid om te gaan werken met de nieuwste auto's op de huidige markt. Jij rijdt al in auto's die soms nog niet eens op de markt zijn omdat jij komt te werken bij éé'n van Europa's grootste auto importeurs! Bij goed functioneren is een lang dienstverband mogelijk, en misschien wel overname door Koopman!

Bij aanvang van jouw dienstverband ontvang jij de volgende voorwaarden;

  • Een salaris van €10,27 bruto per uur (€1780 bruto per maand obv 40 uur p/w)
  • Een reiskostenvergoeding vanaf 10 km (max. €30 per week)
  • Reservering van 8% vakantiegeld, uitbetaling eind mei
  • 25 vakantiedagen op jaarbasis (op fulltime basis)
  • De mogelijkheid om per week of per vier weken uitbetaald te krijgen
  • Bij goed functioneren een baan voor langere tijd en zicht op vast werk / overname.

Ben jij enthousiast geworden? Stuur dan jouw sollicitatie met cv en motivatiebrief toe aan ons!