Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Carrièreswitch Arts

Start People Arts en Specialist Drachten

Standplaats
Groningen
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0010463

Werk je nu in een specialisatie waarbij je je afvraagt of je in dit vakgebied wil blijven werken? Wil je graag een artsenbaan tijdens kantoortijden, zonder diensten? Wil je graag jouw eigen werkagenda beheren met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken?

Ben je geinteresseerd? Dan zal dit jouw interesse vast vergroten:

 • Je krijgt een volledig betaalde opleiding om je in een nieuw vakgebied te specialiseren;
 • Als specialist krijg je een verkort opleidingstraject;
 • De opleiding mag je geheel onder werktijd volgen.

Als arts voor de locatie in Groningen ben je actief in een interessant spanningsveld, op het snijvlak van individueel en maatschappelijk belang. Als arts werk je autonoom en heb je een brede verantwoordelijkheid, want bevredigende arbeidsparticipatie werkt op verschillende vlakken door: op het gezin, op de werkvloer en op de gezondheid van mensen. In tegenstelling tot andere medische beroepen kijk je naar de gehele mens.
Om tot de juiste beoordeling te komen, bekijk je vanuit jouw positie als arts hoe de meeste gezondheidswinst kan worden behaald. Je maakt de afweging tussen de positieve aspecten van passende arbeid en negatieve effecten bij het overschrijden van de belastbaarheid. Je bevindingen verwerkt je tot een advies of een beslissing. Om tot een goed beargumenteerd oordeel te komen heb je al je medische kennis en vaardigheden als arts nodig, de sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader.

 • Je bent een arts met een geldige BIG-registratie;
 • Je wil graag minimaal 32 uur per week aan de slag;
 • Je bent klaar om je professionaliteit als arts binnen een ander specialisme in te zetten.

Deze landelijke werkgever is een van de grootste spelers binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie heeft een intensieve samenwerking met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties. Vestigingen staan o.a. in Amsterdam, Utrecht, Groningen, Assen en Leeuwarden. Jouw werklocatie wordt Groningen.

Er is volop ruimte en aandacht voor professionele mogelijkheden in jouw loopbaan. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. richting management) en voor verdieping (o.a. richting onderzoek en opleiden).

 • Een tijdelijk contract voor een jaar en aansluitend een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een opleiding onder werktijd zonder kosten voor jou;
 • Een bovengemiddeld salaris dat kan uitgroeien tot € 6.619,- bruto op basis van een fulltime (38-urige) werkweek. Artsen vanuit een andere richting dan de verzekeringsgeneeskunde starten met een minimaal salaris van € 4126,- bruto op fulltime basis, het precieze bedrag is maatwerk;
 • 8% vakantiegeld;
 • Deze functie kan zowel parttime als fulltime, parttime vanaf 32 uur per week;
 • Jouw werktijden als arts zijn in goed overleg en flexibel. Tevens is er de mogelijkheid om deels thuis te werken.

Wil je graag een afspraak maken voor een oriënterend gesprek? Reageer dan voor 10 november via de sollicitatiebutton. Heb je nog vragen of wil je graag eerst meer weten? Neem contact op met Veronique de Jong via 06-83250941 of vdejong@startpeople.nl. Veronique vertelt je alles over de mogelijkheden in Groningen. Na het orienterend gesprek kan je kennismaken met deze organisatie. Een dag(deel) meelopen is ook mogelijk. Wij kunnen jou in contact brengen met artsen die ook een switch hebben gemaakt naar dit specialisme. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en een werkdag te laten ervaren.