Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Carrièreswitch Medisch Specialist

Start People Arts en Specialist Den Haag

Standplaats
Den Haag
Opleiding
WO
Vakgebied
Artsen en Specialisten
Vacaturenummer
1AV0003363

Herken je jezelf in dit beeld? Je bent als medisch specialist of arts werkzaam in een vakgebied en vraagt je af of je hierin de rest van jouw carrière werkzaam wilt blijven. Ben je wellicht op zoek naar een balans tussen werk en privé, zonder avond -nacht en weekend diensten of liever in een parttime dienstverband? Kijk je uit naar het beheren van je eigen agenda waarin in de mogelijkheid bestaat om deels vanuit huis te werken?

Heeft bovenstaande je interesse gewekt dan spreekt het volgende vast ook aan:

 • Je krijgt een volledig betaalde opleiding om je in een nieuw vakgebied te specialiseren.
 • Als medisch specialist wordt je een verkort traject aangeboden.
 • Scholing valt volledig onder werktijd te volgen.

Als autonoom arts vervolg je jouw carrière door actief te zijn in een interessant spanningsveld, op het snijvlak van individueel en maatschappelijk belang. Als arts heb je een brede verantwoordelijkheid, want bevredigende arbeidsparticipatie werkt op verschillende vlakken door: op het gezin, op de werkvloer en op de gezondheid van mensen. Je kijkt anders dan bij andere medisch specialismen naar de mens als geheel.
Om tot de juiste beoordeling te komen, bekijk je hoe de meeste gezondheidswinst kan worden behaald. Je maakt de afweging tussen de positieve aspecten van passende arbeid en negatieve effecten bij het overschrijden van de belastbaarheid. Je bevindingen verwerkt je tot een advies of een beslissing. Om tot een goed beargumenteerd oordeel te komen heb je al je medische kennis en vaardigheden als arts nodig, de sociale wetgeving en juridische afspraken dienen hierbij als kader.

Je bent BIG geregistreerd arts en bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je bent klaar om je professionaliteit als arts of medisch specialist binnen een ander domein in te zetten en verder te ontwikkelen.

Deze werkgever is landelijk een van de grootste spelers binnen het domein Arbeid en Gezondheid. De organisatie werkt actief samen met (internationale) wetenschappelijke instellingen, kennisinstituten, beroepsverenigingen, cliënten- en patiëntenorganisaties.
Er is volop ruimte en aandacht voor professionele loopbaanmogelijkheden. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor verbreding (o.a. management) en voor verdieping (o.a. onderzoek en opleiden). De organisatie heeft vestigingen door het hele land, bijvoorbeeld in Den Haag, Leiden, Rotterdam en Goes.

Samen met verzekeringsartsen, re-integratiebegeleiders, sociaal-medisch verpleegkundigen, arbeidsdeskundigen, medewerkers verzuimbeheer en de teamondersteuner vorm je een team. In de organisatie heerst een open cultuur met een informele sfeer.

Na je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op voor een eerste kennismaking bij jou in de buurt (uiteraard op gepaste afstand) en nemen we je wensen door. In het gesprek gaan we nader in op je wensen, vertellen we je over onze werkwijze en bespreken we de mogelijkheden. Vervolgens ga je in gesprek met de organisatie of er een klik is van beide kanten en indien dit het geval is kun je op korte termijn aan de slag!

 • Een jaarcontract en aansluitend een vast dienstverband.
 • Volledig betaalde opleiding tijdens werktijd.
 • Een bovengemiddeld salaris wat kan uitgroeien tot € 6.818 op basis van een 38-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld en een 13e maand.
 • Je werktijden als arts zijn in goed overleg en flexibel. Mogelijkheid om thuis te werken.
 • De functie is vanaf 24 uur per week parttime in te vullen.
 • Ondersteuning in je ontwikkeling als arts; je krijgt toegang tot meer dan 100 (online) trainingen.
 • Uitgebreide loopbaanmogelijkheden (bijvoorbeeld op gebied van management en wetenschap)
 • Leaseauto is bespreekbaar.
 • Pensioenopbouw;
 • Een sociaal leven; geen diensten, dus vrije avonden en weekenden!

Graag een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek om de carrière mogelijkheden te bespreken? Neem contact op voor de regio Den Haag/ Leiden en Gouda met Stephanie van Soelen via het telefoonnummer 06-42263682 of per mail svansoelen@startpeople.nl.

Wij kunnen jou in contact brengen met artsen die ook een carrièreswitch hebben gemaakt naar een ander specialisme. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en je een werkdag te laten ervaren!