Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Case manager Ruimtelijke Ordening

Start People Veendam

Standplaats
Veendam
Opleiding
HBO
Vakgebied
Management
Vacaturenummer
1AV0067159

Voor de gemeente Veendam zijn wij op zoek naar een parttime procescoördinator / casemanager. In deze afwisselende, uitdagende functie bij de gemeente Veendam ben je verantwoordelijk voor het beoordelen en afhandelen van omgevingsvergunningen en voer je de regie over planologische procedures. Je overlegt met wettelijke overlegpartners over mogelijkheden en voert gesprekken met initiatiefnemers. Je zet specifieke onderzoeken uit op het gebied van archeologie, geluid of luchtkwaliteit en verricht haalbaarheidsstudies. Aan de omgevingstafel en -kamer bied je procesmatige, organisatorische en inhoudelijke ondersteuning. Je bent als casemanager in staat om oplossingsgericht te denken en werken, waarbij vraagstukken door jou omgevormd worden naar praktische, goed onderbouwde en haalbare oplossingen.

Je bent pro-actief, een aanjager, sociaal vaardig en kunt als netwerker bruggen slaan tussen verschillende disciplines om complexe, uiteenlopende vraagstukken te beantwoorden. Het is van belang om met verschillende stakeholders en disciplines binnen de organisatie te kunnen communiceren en werken en spreekt mensen aan op gemaakte afspraken.

Verder is het volgende belangrijk:

  • Een afgeronde HBO opleiding
  • Een afgeronde post HBO of WO opleiding op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie
  • Ervaring bij een Gemeente is een pré.

Het team waar je in komt te werken is het team Omgevingsbeleid en Ontwikkeling, en is onderdeel van de eenheid Fysiek. Het team Omgevingsbeleid en Ontwikkeling is verantwoordelijk voor het interactief opstellen van beleid voor de taakgebieden: ruimtelijke ontwikkeling, wonen en leefbaarheid , economische zaken, verkeer, toerisme, duurzaamheid en energietransitie en de openbare ruimte.

Veendam is dé Parkstad van de provincie Groningen met ruim 27.000 inwoners, veel groen, mooie waterpartijen en karakteristieke elementen. De gemeente heeft haar inwoners veel te bieden, zoals scholen, een bibliotheek, een theater en een subtropisch zwembad. Daarnaast is Veendam centraal gelegen in de regio met uitstekende verbindingen vanuit Groningen en Assen via de weg en het spoor.

Wij bieden leuk, uitdagend tijdelijk werk bij de Gemeente Veendam. Het is een parttime functie van 32 uur per week. De functie komt vrij in verband met zwangerschapsverlof. De periode waarin je werkzaam bent loopt van 1 december tot 1 mei 2022.
Verder bieden wij:

  • Een salaris tussen de € 2756 en € 4048 per maand op basis van 36 uur per week;
  • 8,33% vakantiegeld vis Start People;
  • Inlogcodes voor een portaal met meer dan 100 online trainingen.