Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Chauffeur Bouwmaterialen

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Zaandam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0028295

Dit is een gave functie! Jij levert met je vrachtwagen (CE) materialen voor luxe schepen, rederijen, iterieurbouwers en andere (interieur)bouwgerelateerde bedrijven.
Je doet dit vanuit standplaats Zaandam met veel enthousiasme en hoge concentratie, want jij brengt alle materialen uiteraard heelhuids aan de opdrachtgevers.

ben je handig met een Kooiaap?? top! Hier ga je namelijk veelvuldig mee aan de slag!

  • Je bent in het bezit van het CE rijbewijs met geldig code 95.
  • Je beheerst de Nederlandse taal.
  • Je bent 8 tot 40 uur per week beschikbaar.
  • Je hebt ervaring met kooi-aap of bent bereidt dit snel te leren.
  • Je woont op maximaal 30 kilometer afstand, wel zo fijn na een dag hard werken.

Wij van Start People Transport zorgen er voor dat iedereen de gelijke kansen krijgt en zich kan ontwikkelen. Werk creëert waarde, op welke manier hij of zij daar invulling aan geeft. Wij zorgen er voor dat er een nauwe verbinding is tussen de Start People Transport, jou en de opdrachtgever. Onze planner heeft dagelijks contact met je en onze consultants staan altijd voor je klaar.

  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer in schaal D (€12,14 - € 15,36 bruto uurloon) en overwerk-, zaterdag-, zondagvergoeding.
  • Een parttime of fulltime dienstverband voor bepaalde tijd;
  • Kans op overname bij goed functioneren;
  • Een groot scala aan online cursussen door GoodHabitz.