Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

CE Chauffeur distributie

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Drachten
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0058442

Vind jij het fijn om als chauffeur onderweg te zijn? Wil jij graag winkeldistributie rijden zonder het gesleep aan rolcontainers? En wil je naast het werken ook nog voldoende vrije tijd hebben? Dan zoeken wij jou!

Voor een grote supermarktketen met een distributiecentrum in Drachten (en vanaf het voorjaar van 2022 in Groningen) zijn wij op zoek naar meerdere CE chauffeurs. Deze vacature ontstaat door uitbreiding van het wagenpark. We zoeken in principe chauffeurs die fulltime beschikbaar zijn, maar als je parttime beschikbaar bent mag je uiteraard ook solliciteren op deze vacature.

Bij dit bedrijf vinden ze een goede balans in werk en privé erg belangrijk. Daarom maak je als chauffeur hier minder lange dagen, omdat je volgens een nauwkeurige, regionale planning gaat werken. Dit is volgens een ploegenschema, waarbij je in de ene week werkt van 05:00 uur tot 14:00 uur, en in de andere week van 13:30 uur tot ongeveer 22:00 uur. Je wordt 1x per 2 weken ook op zaterdag ingezet (in de vroege dienst, met daarbij een toeslag voor het werken op zaterdag), en er wordt van je verwacht dat je gemiddeld 1x per 4 weken ook op de zondag beschikbaar bent (op zondag werk je dan van 11:00 uur tot 17:00 uur, uiteraard met een extra toeslag van 100% voor het werken op zondag). Hier staat dan tegenover dat je dan doordeweeks extra dagen vrij bent.

Je hebt vaste adressen, waardoor je elke keer een vertrouwd gezicht tegenkomt. Jouw baan heeft een mooie combinatie van lekker onderweg zijn, samenwerken met collega’s en het laden en lossen van je wagen. Als vrachtwagenchauffeur zorg je dagelijks voor het correct afleveren van de producten aan de winkels. Je lost zelf en hebt dus geen lange wachttijden bij het filiaal. Het lossen doe je met een elektrische pallettruck. Weinig fysieke belasting dus!

Jouw standplaats is in eerste instantie Drachten. Omdat er vanaf het voorjaar van 2022 een nieuw distributiecentrum wordt geopend aan de rand van Groningen, zal vanaf dat moment Groningen jouw standplaats worden.

Het werkgebied is de noordelijke helft van Nederland. Vanuit Drachten worden dagelijks zo’n 80 winkels voorzien van nieuwe en verse producten.

Je ontvangt een prima salaris conform CAO VGL. Uiteraard zitten daar ook toeslagen en een reiskostenvergoeding bij. Daarnaast krijg je 1x per jaar een bonus bij schadevrij rijden.

Je ontvangt eerst een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, waarbij je na verloop van tijd en bij goed functioneren een rechtstreeks (vast) dienstverband krijgt.
Een baan met afwisseling, leuke collega's en perspectief op een vaste baan!

 • Je bent in het bezit van een geldig Rijbewijs CE met Code 95 en een tachograafkaart;
 • Je hebt al ervaring als vrachtwagenchauffeur met een trekker-oplegger;
 • Heb je ervaring met winkeldistributie? Dan is dat zeker een pré;
 • Je hebt al wat ervaring met het werken met een elektrische pompwagen of je kunt je dit snel eigen maken;
 • Je bent minimaal 1x per 2 weken ook op zaterdag inzetbaar;
 • Je bent minimaal 1x per 4 weken ook op zondag inzetbaar;
 • Je bent fysiek in goede gezondheid ;
 • Je ziet er representatief uit, en bent collegiaal en klantvriendelijk ingesteld;
 • Je bent (bij voorkeur) woonachtig in een straal van max. 30 km rondom Groningen.

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie willen wij van Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte, persoonlijke aandacht

De waarden van onze opdrachtgever zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen ze dagelijks naar. Werken bij dit bedrijf betekent uitgedaagd worden om het maximale uit het bedrijf, je team en jezelf te halen. Bij deze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn hun talenten van de toekomst. Ze hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.
Onze opdrachtgever is een grote internationale supermarktketen.

De sollicitatie procedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie word er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoon gesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens word er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, gevolgd door een rechtstreeks (vast) dienstverband bij de opdrachtgever bij goed functioneren;
 • Een goed salaris conform CAO VGL (inschaling tussen € 2065,- en € 2598,- bruto per maand), plus toeslagen en een reiskostenvergoeding;
 • 1x per jaar een bonus voor schadevrij rijden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • Een persoonlijk contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Mogelijkheden voor het volgen van cursussen voor de bijscholing voor Code 95;
 • Een uitgebreid inwerktraject;
 • Prettige en collegiale werksfeer;
 • Goed onderhouden materiaal waar jij de weg mee op mag.