Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Chauffeur distributie

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0042314

Ben jij in het bezit van een CE rijbewijs, wil jij graag werken bij een organisatie waar jij veel uren kan draaien en wil jij tot wel €2.500 per maand gaan verdienen? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, zoeken wij een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Bij de functie als fulltime CE Chauffeur distributie ga jij de vrachten laden en lossen. Deze vrachten bestaan voornamelijk uit rolcontainers/plantenkarren (gekoeld en ongekoeld) en pallets. Een werkdag bij onze opdrachtgever zal er voor jou als volgt uit gaan zien:

Je start je werkdag om 04:00 uur met een hete kop koffie. Ondertussen neem je je planning door zodat jij precies weet wat jou deze dag te doen staat. Nadat je je koffie op hebt, ga je naar je wagen om deze in te laden. Je zorgt ervoor dat alle producten, je wagen én jij veilig van A naar B komen. Jij beschikt dan ook over een flinke dosis behendigheid en vakmanschap om de adressen te bezoeken die vaak in drukke of nauwe straten liggen. Eenmaal aangekomen bij de klant los je de veelal (on)gekoelde rolcontainers en pallets, en neemt retourvrachten weer mee terug. Jij bent als fulltime CE Chauffeur distributie een belangrijke schakel in het proces van het bevoorraden van onder andere supermarkten en andere winkels. Mensen rekenen op je zodat ze niet voor lege schappen staan! Wanneer je langs alle stops van je planning geweest bent, rijd je de wagen terug naar de standplaats. Jouw werkdag zal er rond 18:00 uur op zitten waardoor je nog vóór het avondeten thuis bent! Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Wacht dan niet en solliciteer meteen!

Jij voldoet aan de volgende eisen:

 • Jij beschikt over het CE-rijbewijs incl. Code 95 en bestuurderspas;
 • Jij beschikt over een geldig VCA-certificaat of bent bereid om deze te behalen;
 • Jij woont in of rondom Rotterdam, Den Haag en Dordrecht;
 • Jij bent klantgericht en communicatief vaardig;
 • Jij beheerst de Nederlandse of Engelse taal in woord en geschrift.

Onze opdrachtgever, gevestigd in Rotterdam, is een logistiek dienstverlener die actief is in heel Nederland. Zij hanteren een West-Friese aanpak waar de communicatielijnen kort zijn en iedereen altijd open en eerlijk is tegen elkaar, want daar bereik je het meeste mee.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met deze visie wil Start People iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Wij zetten altijd ons beste beentje voor en staan altijd voor jou klaar!

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Een salaris van maximaal €2.500 per maand;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Ben je geïnteresseerd in de baan of wil je meer weten over een deze vacatuur neem dan contact op met 010-4950508.