Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Chauffeur levend pluimvee

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Lichtenvoorde
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0006928

Wij hebben bij Start People Transport een nieuwe internationale chauffeursvacature, dus ben jij er als de kippen bij? Lees dan verder! Voor een familiebedrijf – met een vestiging in Lichtenvoorde – zoeken wij een chauffeur voor het transport van levend pluimvee. In de functie van chauffeur voer je dagritten uit die zich bevinden tussen maandag en vrijdag. Tijdens jouw rit heb je gemiddeld 1 overnachting per week, dit gebeurd op de standplaats in Denemarken en Duitsland. Je voert 2 soorten ritten uit, bij de eerste rit haal je eieren op in Duitsland of Denemarken en neem je deze mee naar Lichtenvoorde. Terwijl je bij de tweede rit het levend pluimvee vanaf Lichtenvoorde naar Duitsland, Denemarken of een locatie in Nederland vervoert. Is dit echt een functie voor jou? Aarzel dan niet om haantje de voorste te zijn en solliciteer direct!

Voor de functie van CE Chauffeur levend pluimvee ontvang je een tijdelijk dienstverband met kans op een rechtstreeks óf vast dienstverband bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid.

 • Jij hebt een CE-rijbewijs met geldige Code 95;
 • Jij hebt een geldige bestuurderskaart;
 • Jij woont rondom Lichtenvoorde, bij Winterswijk en Doetinchem;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Jij hebt basiskennis van de Duitse en Engelse taal.

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie willen wij van Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte, persoonlijke aandacht.

Onze opdrachtgever – gevestigd in Lichtenvoorde – is een familiebedrijf dat onder andere verantwoordelijk is voor het vervoer van eieren en levend pluimvee. Zij hebben rustplaatsen in Denemarken en Duitsland voor hun internationale chauffeurs.

 • Goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Werktijden liggen tussen 05:00 uur en 22:00 uur en gaat altijd in overleg;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief binnen een platte organisatie;
 • Je maakt deel uit van een betrokken en professioneel team waarbinnen je ruimte krijgt voor persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling;
 • Een afwisselende zelfstandige functie in een organisatie met enthousiaste collega's;
 • De mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen.