Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Chauffeur Winkeldistributie

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Bleiswijk
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0049281

Wil jij graag een goede balans tussen werk en privé? En wil jij graag op tijd thuis zijn voor het avondeten? Dan is dit wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar een CE chauffeur winkeldistributie met verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het bevoorraden van diverse supermarktfilialen in Zoetermeer. Duwen en trekken hoef je niet te doen, je maakt namelijk gebruik van een pallettruck. Bij deze vacature als CE chauffeur winkeldistributie kan je tot €3000,- per maand verdienen en is het mogelijk om bij goed presteren een contract voor onbepaalde tijd te bemachtigen.

De werkdag kent flexibele tijden. Zo is het mogelijk om aan te geven dat je iets later of eerder wil beginnen terwijl je alsnog de volledige uren kan maken. Bij onze opdrachtgever kan jij op een van de volgende tijden aan het werk: 05:00 uur/10:00 uur of 13:00 uur. De werktijden zorgen ervoor dat je een prima balans kan creëren en vaak thuis zal zijn voor het avondeten. Je start je dag met een gezellig praatje met jouw collega’s. Gedurende het praatje, neem je de planning door zodat de dag zo soepel mogelijk verloopt. Bij onze opdrachtgever zal jij tijdens de route 1 korte rit hebben en 3 lange ritten.

Na het doornemen van de planning ga je op pad en laad je de wagen met behulp van de elektrische pompwagen in. Voor vertrek controleer je of de producten op temperatuur zijn en kan je eindelijk vertrekken naar de eerste stop. Eenmaal aangekomen bij de eerste stop, laad je de pallets met de hulp van de elektrische pompwagen uit. Het is mogelijk dat een aantal werknemers jou helpen met het uitladen, maar over het algemeen moet je het zelf doen. Vervolgens ga je de volgende stops af en daarna zit de werkdag er alweer op. Raak je ook zo enthousiast van deze functie? Solliciteer dan nu!

Jij voldoet aan de onderstaande punten:

 • Je bent in het bezit van een CE rijbewijs, een geldige code 95 of bent bereid deze te behalen en een bestuurderspas;
 • Je bent woonachtig in Rotterdam, Den Haag of Zoetermeer;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Onze werkgever hecht veel waarden aan eenvoudig, verantwoord en betrouwbaar. Werken bij onze opdrachtgever betekent uitgedaagd worden om het maximale uit jezelf en uit je team te halen. Vrachtwagenchauffeurs zijn vaak lang van huis. Onze opdrachtgever pakt het ander aan. Zij vinden een goede werk-privé balans heel belangrijk. Daarom werken de chauffeurs alleen in de regio. Jouw job heeft een mooie combinatie van lekker onderweg zijn, samenwerken met collega’s en het laden en lossen van je wagen. Als vrachtwagenchauffeur zorg je dagelijks voor het correct afleveren van producten aan de winkels.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • Salaris conform CAO VGL, schalen liggen tussen €11,58 en €14,57 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
 • Rijd je schadevrij? Dan ontvang je bovenop je vaste toeslag ook een premie voor schadevrij rijden en goed rijgedrag;
 • Sta jij open voor een opleiding? Dat is geen probleem!;
 • Veel kansen; er wordt actief met je meegedacht;
 • Bij goed functioneren, kans op een contract voor onbepaalde tijd!
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen;
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport;
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.