Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Heteren
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0039847

Hou jij als CE vrachtwagenchauffeur wel van een beetje uitdaging om met de vrachtwagen te manoeuvreren in steden van Nederland en België? Dan is dit de baan die jij zoekt.
Bij Peter Appel Transport zoeken we enthousiaste en gedreven CE vrachtwagenchauffeurs voor het bevoorraden van Kruidvat-filialen.

Vanaf standplaats Heteren, dicht bij Arnhem, begint jouw werkdag rond 03:00 uur. De pallets vol producten staan klaar om geladen te worden.
Als je vrachtwagen geladen is gaat jouw rit beginnen naar Kruidvat-filialen in zowel Nederland als België. Je hebt als vrachtwagenchauffeur de keuze om fulltime of parttime te werken.

Uiteraard wordt het goed betaald. Jouw salaris is conform schaal D van CAO Beroepsgoederenvervoer (inclusief eventuele toeslagen en vergoedingen). Inschaling is afhankelijk van hoeveel ervaring jij meeneemt als chauffeur. Bij goed functioneren treed je naderhand in rechtstreekse dienst bij deze mooie opdrachtgever.

  • Je bent een flexibele en betrokken chauffeur.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE met code 95 en bestuurderskaart.
  • Om het weekend werken op zaterdag of zondag is voor jou geen probleem.
  • Je vindt het prima om vanaf 03:00 uur in de vrachtwagen te stappen, zodat je vroeg in de middag weer thuis bent.

Peter Appel Transport is een transportbedrijf dat behoort tot de grootste transportbedrijven van Nederland. Vanuit 45 standplaatsen verspreid over heel Nederland verzorgt zij het transport van levensmiddelen en non-food producten. De klanten bestaan voornamelijk uit retailers, producenten en foodservice bedrijven.

  • Een baan als CE vrachtwagenchauffeur bij een organisatie waarin JIJ als vrachtwagenchauffeur centraal staat
  • Een salaris tussen de €12,14 en €15,36 bruto per uur (D schaal CAO BGV)
  • Een goede inwerkperiode met cursus en coach
  • Diverse opleidingsmogelijkheden voor het bijhouden van je code 95
  • Een reiskostenvergoeding en vergoedingen voor overwerk en weekendtoeslag