Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Bleiswijk
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0049881

Ben jij niet vies van fysiek werk verrichten en wil je werken bij een bedrijf met toekomstperspectief? Dan is dit de functie voor jou! Bij deze vacature als CE vrachtwagenchauffeur kan je tot €3000,- per maand verdienen en is het mogelijk om bij goed presteren een contract voor onbepaalde tijd te bemachtigen.
Bij de desbetreffende functie zal jouw voornaamste taak zijn; het aanleveren van vlees of groenten naar diverse supermarkten door geheel Nederland. De producten worden met behulp van een elektrische pompwagen geladen en gelost.

De werkdag kent flexibele tijden. Zo is het mogelijk om aan te geven dat je iets later of eerder wil beginnen terwijl je alsnog de volledige uren kan maken. Als vrachtwagenchauffeur start je werkdag over het algemeen om 05:00 met een gezellig praatje met jouw collega’s. Gedurende het praatje, neem je de planning door zodat de dag zo soepel mogelijk verloopt. Bij onze opdrachtgever zal jij tijdens de route 1 korte rit hebben en 3 lange ritten.

Na het doornemen van de planning ga je op pad en laad je de wagen met behulp van de elektrische pompwagen in. Voor vertrek controleer je of de producten op temperatuur zijn en kan je eindelijk vertrekken naar de eerste stop. Eenmaal aangekomen bij de eerste stop, laad je de pallets op de elektrische pompwagen uit. Het is mogelijk dat een aantal werknemers jou helpen met het uitladen, maar over het algemeen moet je het zelf doen. Vervolgens ga je de volgende stops af en daarna zit de werkdag er alweer op. Raak je ook zo enthousiast van deze functie? Solliciteer dan nu!

Jij voldoet aan de volgende eisen:

 • Je hebt een rijbewijs CE, geldige code 95 en bestuurderskaart
 • Je bent fysiek sterk en fulltime beschikbaar
 • Je woont in omgeving Zoetermeer, Rotterdam of Den Haag
 • Je beheerst de Nederlandse of Engelse taal

Bij de opdrachtgever staat kwaliteit hoog in het vaandel. Verder staat de behoefte van de klanten centraal en wordt er altijd meegedacht. De opdrachtgever staat erom bekend producten van een hoge kwaliteit voor een lage prijs te verkopen. Eveneens doet de opdrachtgever goed zijn best om voorloper te zijn op gebied van duurzaamheid. Als werknemer zal jij te werk gaan in een informele sfeer met een hecht team. De inwerkperiode kent de duur van een week.

Werken bij onze opdrachtgever in Zoetermeer betekent voor jou:

 • Salaris conform CAO VGL, schalen liggen tussen €11,58 en €14,57 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen;
 • Rijd jij zonder schade? Dan ontvang je bovenop je vaste toeslag ook een premie voor schadevrij rijden en goed rijgedrag;
 • Bij goed functioneren, kans op een contract voor onbepaalde tijd!

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier-wekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;

Als je interesse hebt in deze fulltime vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.