Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Rotterdam-Albrandswaard
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0045940

Zit het rijden in jouw bloed en wil je graag bij een internationale organisatie aan de slag? En heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Lees dan gauw verder! Voor onze opdrachtgever zijn wij opzoek naar fulltime vrachtwagenchauffeurs die houden van zelfstandig werken. Jouw taak is het vervoeren van duizenden liters bier om de inwoners van Nederland te kunnen voorzien van een lekker koud biertje.

Een dag bij onze opdrachtgever zal er voor jou als volgt uit gaan zien:
Je start je dag om 05:00 uur op de standplaats in Rotterdam met een lekker kopje koffie en een praatje met je collega's. Tussendoor neem je jouw planning door zodat je precies weet wat jou die dag te wachten staat. Na de koffie vertrek je op de bulkoplegger en begin je aan je route. Je vervoert het bier naar diverse klanten en keert weer terug naar de standplaats zodra je klaar bent met alle stops. Bij aankomst op de standplaats zorg jij ervoor dat de bulkoplegger weer schoon is voor de volgende dag. Vervolgens zit je dag erop en kan je weer rustig naar huis! Bij onze opdrachtgever is het mogelijk om door te groeien. Zo kan je bijvoorbeeld doorgroeien naar het vervoeren van chemische stoffen. Wordt jij hier enthousiast van? Wacht dan niet langer en solliciteer direct!

Jij kunt je helemaal vinden in de onderstaande punten:

 • Je beschikt over een rijbewijs CE en een geldige code 95;
 • Je bent in het bezit van ADR basis+ tank of je bent bereid deze te behalen;
 • Je staat open voor overnachtingen in binnenland en bent fulltime beschikbaar;
 • Je bent in staat om zelfstandig binnenlandse routes te rijden;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Onze opdrachtgever behoort wereldwijd tot één van de grootste bedrijven in haar vakgebied. Het bedrijf heeft duizenden personeelsleden in dienst die allemaal graag in de transportbranche werken. Hierbij leveren zij maatwerk in het bedenken van logistieke oplossingen en de uitvoering hiervan.

De opdrachtgever leidt haar chauffeurs graag op en zet in op groei van de organisatie en haar werknemers. Jouw standplaats is goed bereikbaar vanuit Gouda, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Breda.

Als je bij onze opdrachtgever gaat werken, kun je het volgende verwachten:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €12,14 en €15,98 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen. Wat neerkomt op ongeveer €900,- per week;
 • Een functie binnen een internationale organisatie die aandacht heeft voor ontwikkeling;
 • Een wagenpark met moderne tankwagens;
 • Fulltime aan de slag als vrachtwagenchauffeur;
 • Bij goed functioneren kans op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij Start People Transport betekent voor jou:

 • 8,33% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na zes maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Werken bij de leukste en grootste transportbedrijven van Nederland;
 • Wij helpen jou een leuke, vaste baan te vinden;
 • Volop doorgroeimogelijkheden;
 • Wij luisteren naar jouw wensen en eisen en staan altijd voor je klaar.

Als je interesse hebt in deze vacature of in een andere full- of parttime vacature, neem dan contact op met Robin Arain op telefoonnummer 0683071270, zodat jullie met elkaar kunnen sparren over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben.