Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CE Vrachtwagenchauffeur

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Pijnacker
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0065035

Houd jij van afwisseling en uitdaging? En wil jij tot €15,89 per uur verdienen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Voor onze opdrachtgever, gevestigd in Pijnacker, zijn wij op zoek naar een CE Vrachtwagenchauffeur Onze opdrachtgever is een echte transportbedrijf. Zij zorgen er samen voor dat alles op tijd en netjes geleverd wordt. Ook jij als chauffeur bent verantwoordelijk voor het vervoeren van A naar B. Het laden en lossen zit dus niet in je takenpakket. Daarnaast heeft onze opdrachtgever verschillende mogelijkheden. Zo kun je overdag rijden maar ook in de nacht en er zijn zowel fulltime als parttime mogelijkheden. Bij parttime gaat de voorkeur naar vrijdag en zaterdag. Het grootste deel van hun klanten zitten in de winkeldistributie maar er zijn zeker ook andere mogelijkheden zoals zeecontainervervoer.

Kortom, ben jij op zoek naar een bedrijf waar je niet elke dag dezelfde route rijdt en waarbij samenwerken hoog in het vaandel staat. Wacht dan niet langer en solliciteer!

 • Jij bent in het bezit van een CE rijbewijs, een geldige code 95 en een bestuurderspas;
 • Jij hebt een verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij hebt een hart voor de zaak en wilt graag werken in een hecht team;
 • Jij woont in omgeving Den Haag, Rotterdam of Zoetermeer.

Eren transport & logistiek is gevestigd in Pijnacker en is begonnen als een klein familiebedrijf. Ze blijven echter groeien en zijn daarom op zoek naar chauffeurs. Ze hebben alles in eigen beheer van tanken tot reparaties. Ook een leuk detail is dat de eigenaar nog elke dag achter het stuur te vinden is.

Werk creëert waarde voor iedereen! Met deze visie wil Start People iedereen een gelijke kans bieden op de arbeidsmarkt. Wij willen een optimale samenwerking creëren en handhaven tussen flexkracht, opdrachtgever en onszelf. Wij zetten altijd ons beste beentje voor en staan altijd voor jou klaar!

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €12,56 en €15,89 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.;
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • reiskostenvergoeding van 0,14 cent per kilometer (met een maximum van 30 km);
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vier wekelijks. Aan jou de keuze!;
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Ben je geïnteresseerd in de baan of wil je meer weten over een deze vacatuur neem dan contact op met 010-4950508.