Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur bakwagen distributie horeca

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Utrecht
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047001

De horeca staat weer op het punt om open te gaan en daarom zoeken wij voor onze opdrachtgever bakwagenchauffeurs. Als chauffeur bakwagen begint jouw dag tussen 04:30-07:30. Je laadt de rolkarren/pallets in de bakwagen met een handpompwagen. Daarna ga je ongeveer 10-15 klanten langs die staan te popelen op jouw bezoek. Aan het eind van de middag ben je terug op de standplaats in Vianen om te genieten van een verdiende avond rust!

  • Jij bent in bezit van een geldig C-rijbewijs incl. Code 95;
  • Jij bent in bezit van een geldige bestuurderskaart;
  • Jij bent in een fysiek goede gesteldheid om rolcontainers en pallets te duwen en slepen;
  • Jij bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar;
  • Jij bent woonachtig in de omgeving van Vianen (goed bereikbaar vanaf Utrecht en Amersfoort).

Er wordt roulerend op de zaterdag gewerkt, dus het is wenselijk als je minimaal 1 zaterdag per 2 weken beschikbaar bent.

Duurzaam en milieubewust te werk gaan. Enkele kernwaarden van onze opdrachtgever. Zij geloven dat wij zuinig moeten zijn op onze aarde en zij willen het voortouw nemen in de transportbranche. Word jij de nieuwste grondlegger van hun stap naar een betere wereld? Solliciteer dan nu!

Werk geeft waarde. Door middel van deze waarde wil Start People aangeven dat een baan veel meer is dan dagbesteding. Wij vinden dat werk bijdraagt aan de persoonlijke ontwikkeling van iedereen. Door onze oprechte en persoonlijke aandacht willen wij onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen, word jij het nieuwste lid van ons team van chauffeurs? Solliciteer dan nu!

  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd;
  • Een kans op overname door de opdrachtgever bij goed functioneren;
  • Salaris conform de D-schaal van de CAO Beroepsgoederenvervoer (maandsalaris ligt tussen de €2110 en €2670);
  • Oprechte, persoonlijke aandacht van ons ervaren team van consultants;
  • Een plekje in een duurzame, milieubewuste organisatie met standplaats: Vianen.

Bij jij geïnteresseerd in deze functie? Zoek dan niet langer en schakel Start People in. Heb jij nog vragen over deze functie? Bel ons dan op 038-4673220 of mail ons op 7614@startpeople.nl! Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen.