Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur - belader

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Heerlen
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0019213

Zoek jij een baan als chauffeur met vaste tijden en wil je de meeste weekenden graag vrij zijn? Dan is de functie van chauffeur-belader op jouw lijf geschreven. Als chauffeur-belader werk je samen met je team vaan de inzameling van diverse afvalstromen. Je werkt met vaste routes in Heerlen of één van de omliggende gemeenten. Je werkdag begint tussen 07:00-07:30 vanuit standplaats Heerlen. Je functie bestaat uit het besturen en beladen van een kraakperswagen. Je werkt lekker buiten en bent fysiek bezig. De gemiddelde route duurt 8 uur dus je bent op tijd weer klaar. Als chauffeur-belader op de wagen ben jij het visitekaartje van RD4 en aanspreekpunt voor de burgers.

Je bent in het bezit van Rijbewijs C met code 95
Je bent in bezit van een chauffeurspas
Je hebt een goede conditie
Je hebt geen moeite met het werken in verschillende weersomstandigheden
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
Je bent een aanpakker
Je past binnen de P90 norm

Reinigingsdiensten Rd4 verzorgt de inzameling en verwerking van afvalstromen voor de gemeenten Brunssum, Eijsden-Margraten, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Vaals en Voerendaal. Daarnaast beheren wij de milieuparken in deze gemeenten, verzorgen wij de straatreiniging, transport, kringloopactiviteiten en gladheidbestrijding. Verder adviseren wij de gemeenten bij hun afvalbeleid. Uitstekende dienstverlening richting onze burgers en bedrijfsklanten staat voor ons centraal.

Een fulltime baan voor langere tijd met kans op vaste aanstelling
Een aanvangssalaris van 13,40 bruto per uur
Diverse opleidingsmogelijkheden, waaronder bijscholing voor code 95
Een baan bij een bedrijf met een informele werksfeer
Loopbaanbegeleiding met een vaste contactpersoon