Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur belader

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Delft
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0011509

Samen met je 'partner in afval' op pad. Je komt bij diverse bedrijven om bedrijfsafval op te halen. Fulltime werk met soms wat overuren, waardoor je een leuk salaris mee naar huis neemt! De dag begint vroeg, maar eindigt vroeg genoeg om op tijd te zijn voor het avondeten!

Deze opdrachtgever zit op een locatie in Oss en zijn op zoek naar een chauffeur belader. Samen in een team draag je de verantwoordelijkheid voor het ophalen van verschillende soorten afval bij bedrijven en particulieren. Het unieke aan deze functie is je zult alleen te maken krijgen met het legen van rolcontainers.

Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het voertuig en de route. Je bent in staat het voortouw te nemen en collega's te motiveren en te begeleiden. Samen zorgen jullie voor je eigen veiligheid en de veiligheid van de mensen in jullie omgeving. Een belangrijke rol dus!

Het salaris ligt tussen €12,14 en €15,36, cao TLN. Het gaat hier om fulltime dienstverband, de werktijden zijn van 06:00 tot 18:00.
Ben jij klaar om je handen uit mouwen te steken? Klik dan snel op de 'Sollicitatie-button'! Dan nemen wij contact met je op en gaan we je voorstellen bij de klant. Bij interesse ga je daar op sollicitatiegesprek. Is dit goed bevallen van beide kanten, dan heb jij een nieuwe job in the pocket!

Je bent in het bezit van een rijbewijs C en of CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart
Je bent woonachtig is omgeving Oss
Je bent niet bang om vieze handen te krijgen
Je bent een aanpakker, je ziet het werk en motiveert daarmee ook anderen
Je werkt graag samen in een team
Je werkt graag in de buitenlucht

Afval is waardevol. Door afvalstromen bij de bron goed te scheiden, kunnen we er grondstoffen van maken die we steeds opnieuw kunnen gebruiken in nieuwe producten en materialen. Om waardevolle grondstoffen van de aarde te beschermen en te behouden, wil SUEZ iedereen laten inzien hoe waardevol

Opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot nascholing code 95
Goede loopbaanbegeleiding met je vaste consultant
Goed salaris conform cao BGV
Bij goed functioneren is er kans op een vaste aanstelling