Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur / belader bij het BAT

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004822

Als chauffeur/belader bij het BAT ben je als vuilnisman werkzaam in de Gemeente Tilburg. Je bent de hele dag lekker buiten aan het werk. Samen met een team draag je de verantwoordelijkheid voor het verzamelen en ophalen van huis-en bedrijfsvuil.

Bij het BAT is er veel ruimte voor afwisseling, zo is er de mogelijkheid om ingepland te worden voor andere werkzaamheden binnen het bedrijf. Je werkt volgens vaste tijden. De ideale baan voor mensen die graag standvastigheid hebben. Het werk bij het BAT als chauffeur/belader is van maandag tot vrijdag van 7:30 tot 17:00 uur, Het gaat om een fulltime dienstverband.

  • Je hebt een goede inzet en bent een betrouwbare werknemer
  • Je bent een echt buiten persoon en bent bereid om te werken in verschillende weeromstandigheden
  • Je bent lichamelijk fit en in staat om veel te lopen

Het Brabants afval team is onderdeel van de Gemeente Tilburg. Het BAT is het geschikte bedrijf om je loopbaan als belader te starten. Op de werkplek bij het BAT hangt er altijd een gezellige, informele werksfeer. De Gemeente Tilburg is een open, gerichte organisatie waarbij goed functionerend werk altijd loont.

  • Een afwisselende baan met opleidingsmogelijkheden om een C rijbewijs te halen
  • Een goed salaris volgens CAO van de gemeente
  • Veiligheid staat centraal bij het BAT en Start People daarom zullen wij jou tijdens het inwerktraject uitvoerig trainen, zodat jij veilig kunt werken.
  • Mogelijkheid op een vast contract