Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur belader vuilniswagen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Breda
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Logistiek
Vacaturenummer
1AV0004793

Houd je van een baan met genoeg afwisseling en werk je graag in de buitenlucht? Dan ben je bij de afvalservice bij de gemeente Breda op het juiste adres!

Als chauffeur belader vuilniswagen bij de gemeente Breda ga je samen in een team afval inzamelen en scheiden. Samen met je collega’s ben je ook verantwoordelijk voor het ophalen en beladen van rolcontainers of duobakken. Het werk is fysiek zwaar, waarbij veel verantwoordelijkheid komt kijken. De werksfeer bij de gemeente Breda is informeel en je werkt samen in een leuk team.

De functie van chauffeur belader vuilniswagen is een combinatie van het beladen en het besturen van de vrachtwagen. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 17:00.
De salarisindicatie ligt tussen de € 12,93 en € 14,39 bruto per uur. Dit is nog exclusief vuilwerktoeslag. Het gaat hier om fulltime dienstverband en bij goed functioneren is er kans op een vast contract.

Samen in een team werk je, als chauffeur belader aan het onderhoud van de stad Breda. Aan het einde de dag ga je naar huis wetende dat je een steentje bijdraagt aan een beter milieu!

Mocht je interesse hebben in de vacature dan nodigen wij je graag uit voor een intakegesprek.

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C met code 95 en een digitale bestuurderskaart.
  • Je bent een echte doorzetter en werkt graag samen in een team.
  • Je houdt ervan om buiten te werken
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en bent het visitekaartje.

De afvalservice Breda is verantwoordelijk voor het schoonhouden van de gemeente Breda. Samen met de chauffeur/beladers van de gemeente zorgen zij voor het milieu, en staan ze klaar voor de vragen van de burgers van de gemeente Breda. Onze chauffeurs raden deze functie ontzettend aan vanwege de vaste werktijden en de informele werksfeer. Als chauffeur/belader draag ook jij een steentje bij aan een beter milieu en een schonere stad.

Start People Transport maakt het verschil in de transport branche! Start People Transport is een van de grootste werkgever binnen de transportsector.
Binnen het bedrijf staat de sfeer, het samenwerken, de verantwoordelijkheid, de afwisseling en het vertrouwen centraal.

De gemeente Breda bied bij goed functioneren opleidingsmogelijkheden aan
Een salaris tussen de € 12,93 en € 14,39 bruto per uur. Daarnaast ontvang vuilwerktoeslag
Vanuit Start People Transport word je begeleid door je eigen consultant
Je hebt regelmatige werktijden en bent op tijd thuis.
Een gezellige en informele werksfeer.
Goede balans werk en vrije tijd.