Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur bij de Afvalstoffendienst

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
7621000469

Een baan in het transport als vrachtwagenchauffeur bij de Afvalstoffendienst in 's-Hertogenbsoch ? Dat is werken bij een duurzame organisatie, plezier in je werk hebben en blij zijn met een toename van het aantal scheidingen (van afvalstromen dan…).Altijd al in een grote bak willen rijden? Dan is nu je kans. Wij zijn namelijk op zoek naar chauffeurs. Als Chauffeur C ben je hét visitekaartje van de Afvalstoffendienst gemeente 's-Hertogenbosch. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de inzameling van huisvuil, bedrijfsvuil en de oud papier inzameling. Daarbij werk je afwisselend als chauffeur en belader.De werktijden zijn van 07.00 uur tot +/- 16.00 uur van maandag t/m vrijdag en het is een fulltime baan. (in overleg is partime bespreekbaar)

in het bezit bent van rijbewijs C, code 95 en een digitale bestuurderskaart;

  • in staat bent om een “Verklaring omtrent goed gedrag” te overleggen;
  • in staat bent om lichamelijk werk te verrichten;
  • woonachtig bent in Den Bosch en/of omgeving van Den Bosch.

De afvalstoffendienst is dé Specialist op het gebied van afval;Voor u is het misschien ‘maar’ afval. Voor ons is het zoveel meer; milieuvriendelijke brandstof of een grondstof voor een nieuw product. Al meer dan 110 jaar halen wij afval op. Dit doen we niet alleen bij bewoners in ’s-Hertogenbosch maar ook bij bedrijven, horeca en instellingen in de regio. Zelfs een groot aantal andere gemeenten maakt gebruik van onze diensten. We zijn niet alleen afvalinzamelingsspecialist, we doen veel meer!https://www.youtube.com/embed/2JfcSQ6pbO4

Je komt te werken in prettige werkomgeving met een salaris volgens Ambtenaren CAO. Het werk is voor langere tijd met kans op een vast contract..

Voor chauffeursbegrippen regelmatige werktijden en de weekenden vrij m.u.v. inhaalzaterdagen rondom feestdagen.

Voor het bijhouden van je code95 wordt gezorgd door jaarlijks een code95 cursusdag te organiseren.

Voor werkkleding en werkschoenen wordt gezorgd.