Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur bouw materialen distributie

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Tilburg
Opleiding
VMBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0043569

In de functie van chauffeur (bouw)materialen distributie vervoer je (bouw)materialen door heel Nederland. Je auto is uitgerust met kooiaap of autolaadkraan waardoor je de mogelijkheid hebt zelf te laden/lossen. Als chauffeur (bouw)materialenvervoer ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen en het laden/lossen. Je klanten bestaan uit aannemers, magazijnen, bouwlocaties, winkels van klanten en particulieren. Ook het vervoeren van evenemententanks voor Heineken Nederland is onderdeel van je functie, waardoor je vaak op mooie festivals komt. Als chauffeur (bouw)materialen distributie begint je werkdag tussen 04:00-06:00 uur op de locatie in Udenhout. Deze locatie is goed te bereiken vanuit Tilburg of Den Bosch. Je werkt in principe van maandag tot en met vrijdag. Bij drukte kan het zijn dat je gevraagd wordt om bij te springen op een andere locatie en op andere chauffeurswerkzaamheden. Het kan dan ook voorkomen dat je op zaterdag moet werken.
Wil je graag parrtime werken? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Je hebt rijbewijs BC en/of E met code 95;
Je bent in bezit van een geldige bestuurderskaart;
Je bent flexibel inzetbaar (voornamelijk tijdens het hoogseizoen);
Bij drukte kan het zijn dat je gevraagd wordt om bij te springen op een andere locatie en op andere chauffeurswerkzaamheden.
Enige technische kennis is een pré
Je beheerst de Nederlandse taal

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in de branche met vooroplopende expertise in de (bouw)materialen distributie en de drankendistributie. Er werken ongeveer 200 medewerkers maar er heerst een sfeer van een familiebedrijf. Onze opdrachtgever streeft naar een persoonlijke en duurzame samenwerking die bestaat uit geven en nemen.
Het leveren van service aan de klanten staat bovenaan. Je bent het visitekaartje van de klanten waar de opdrachtgever voor vervoert.

Werken bij een prettig bedrijf met een persoonlijke benadering en goed materieel
Het betreft een fulltime baan met kans op een vast contract bij gebleken geschiktheid
Wil je graag parttime werken, neem contact op om de mogelijkheden te bespreken
Een bruto uurloon tussen de 11,40-15,36 conform CAO-beroepsgoederenvervoer; De hoogte is afhankelijk van je rijbewijs en ervaring.
Diverse scholingsmogelijkheden zoals online trainingen en nascholing Code 95