Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur C

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Dordrecht
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0034871

Heb jij je C-rijbewijs en wil jij tot wel 700 euro per week verdienen? Lees dan snel verder!
Wij zoeken meerdere chauffeurs in regio Rotterdam en Dordrecht voor op de kraakperswagen.
Je komt te werken in een informele omgeving waar ruimte is voor groei! Bij deze opdrachtgever start je als vrachtwagenchauffeur C om 06:00 met een verse bak koffie waarna je gezellig met je collega’s op pad gaat. Bij deze functie werk je in de buitenlucht waardoor je naast het rijden op de kraakperswagen ook aan je dagelijkse beweging komt. Wil jij actief bezig zijn en houd jij jouw stad Rotterdam of Dordrecht ook het liefst schoon? Solliciteer dan direct!

Als vrachtwagenchauffeur C heb jij een van de belangrijkste functies binnen deze grote speler in recycling. Je bent namelijk het gezicht van de organisatie en staat in contact met de klant!
Herken jij je jezelf in onderstaande punten en wil jij ook fit worden voor de zomer? Bel onze consultant Robin Arain op 0683071270.

 • Je beschikt over een C-rijbewijs met geldige code 95 en bestuurderskaart;
 • Je hebt een goed humeur;
 • Je bent een ochtendmens;
 • Je maakt graag veel uren op de weg;
 • Je beschikt over een goede lichamelijke conditie.

Natuurlijk sta je er niet in je eentje voor. Je werkt met een heel team van chauffeurs en beladers om de straten van Rotterdam en Dordrecht schoon te houden. Er heerst een open en directe cultuur waarin veel waarde wordt gehecht aan enthousiasme, humor en inzet.

 • Een verloning tot wel 700 euro per week;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een stipte en correcte uitbetaling;
 • Een uitdagende werkomgeving met ruimte tot groei;
  Fulltime dienstverband;
  Uitzicht op vast dienstverband.