Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur C kraakpers-belader

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Bussum
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0065185

Wil jij een afwisselende chauffeursfunctie waarbij jij niet altijd aan het rijden bent? Voor onze opdrachtgever zoeker wij chauffeurs met een C-rijbewijs voor de standplaats in Bussum. Als chauffeur kraakpers / belader begint jouw dag tussen de 06:30 – 07:00 uur. Hier haal jij jouw route voor die dag op en bepaal jij met jouw collega wie begint met rijden. Deze functie betreft 4 uur beladen en 4 uur rijden In bijna alle gevallen ben je voor het avondeten thuis, maar het kan een enkele keer voorkomen dat het wat later wordt.

Je dag begint tussen 6:30 en 7:00. Samen met je collega ga je de route voor de dag ophalen en bepalen wie er in de ochtend en wie in de middag achter het stuur kruipt. Vervolgens gaan jullie op pad om te zorgen dat in jullie wijk al het afval weer opgehaald wordt. Ziet het er allemaal weer mooi uit en is de route voltooid? Dan zit jullie dag erop en keren jullie terug naar de standplaats. Nog even een praatje met je collega's en op naar de volgende dag!

Kortom, ben je graag samen onderweg en vind je het leuk om afwisseling in je werkzaamheden te hebben? Reageer dan snel!

 • Jij beschikt over rijbewijs C incl. Code 95;
 • Jij hebt Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) of kan deze aanvragen;
 • Jij woont in de omgeving van Bussum, wat goed bereikbaar is vanaf Amsterdam, Amersfoort en Hilversum;
 • Jij bent communicatief vaardig met de Nederlandse taal;

Bij PreZero standplaats: Bussum) wordt er dagelijks gewerkt aan een betere wereld. Een wereld waarin de maximale waarde van afval wordt benut. Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster zij worden. Deel jij deze mindset? Solliciteer dan nu!

Start People Transport is er voor jou! Onze ervaren consultants kennen de transportsector door en door. Wij zijn al 25 jaar specialist in de arbeidsbemiddeling in deze mooie en uitdagende sector. Ons doel is jou naar een hoger niveau tillen!

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €12.56 en €15,89 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.
 • Een eigen contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden.
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren.
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95
 • Online cursussen via GoodHabitz

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

Ben jij geïnteresseerd in deze afwisselende chauffeursfunctie? Reageer dan nu! Heb jij nog vragen over deze functie? Wij staan voor je klaar! Je kan ons bellen op 020-5803475 of mail naar 7615@startpeople.nl. Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur contact met jou opgenomen.