Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur C Machinist

Start People Transport BGV Rotterdam

Standplaats
Vierpolders
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005147

Een mooie vacature waar je veel uren kan draaien en met je ADR kan werken in de havens van het prachtige Rotterdam. Elke dag begin je met een bakje koffie of thee en ga je speciale stoffen ophalen in de Botlek en de havens van Rotterdam.

Het zijn lange dagen en de verantwoordelijkheid is hoog bij Enigma.

Voor de vestiging in Rotterdam (Botlek) zoeken we gemotiveerde: Cleaners/Chauffeurs (Machinisten)

Als Cleaner/chauffeur (machinist) ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse soorten industriële reinigingswerkzaamheden van bijvoorbeeld fabrieksinstallaties, opslagtanks en terreinen met behulp van onder andere hogedruk units en vacuümwagens. Onze machinisten (cleaner/chauffeurs) besturen en bedienen hogedrukwagens en vacuümwagens die voor reinigingswerkzaamheden worden ingezet. Tevens ondersteunen machinisten vanzelfsprekend bij de diverse reinigingswerkzaamheden. Het spreekt voor zich dat affiniteit met techniek van belang is.
In deze functie ben je dus verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van diverse reinigingswerkzaamheden bij klanten in onder andere de (petro)chemische industrie, waarbij veiligheid hoog in het vaandel staat. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge druk- en/of drukvacuüm apparatuur. In de Coronatijd gaat het reinigen uiteraard gewoon door en is het heel belangrijk dat de industrie voor de Nederlandse economie door kan lopen. Jij draagt hier aan bij!

Vind jij de vacature interessant? Ben jij een topper? Reageer dan snel!

Je bent in je bezit van je VCA VOL
Je hebt je ADR en C rijbewijs
Je hebt een Drukvacuüm Machinist diploma, zo niet? Dan haal je deze via ons!
Je kan gasmeten!

Je woont in de buurt van Rotterdam.

Enigma bestaat al meer dan 25 jaar en heeft inmiddels een prominente positie ingenomen binnen de industriële reinigingsbranche. Enigma is gespecialiseerd in industriële reiniging, tankreiniging, (semi) non entry en robotics. We voeren mechanische werkzaamheden uit, tijdelijke productverplaatsingen en zijn specialist in management, transport en logistiek van afval.
Enthousiast geworden? Solliciteer via het formulier hier of neem contact op met Annamarie Wolf of Ivo Holterman.

Enigma is al meer dan 25 jaar een grote speler en heeft een mooie positie ingenomen binnen het vak van de industriele reinigingsbranche. Engima is expert in het gebied van industriele reiniging en ook non entry en robotica. Wij voeren mechanisch onze werkzaamheden uit en zijn ook specialist in management, transport en logistiek van afval.

Veel uren maken, Minimaal 45 uur!
Een persoonlijk ontwikkelplan om echt carriere te maken
Veel kansen om door te groeien naar bijvoorbeeld kantoor of CE
Samen groeien, samen leren!
Salaris van rond de 600 euro per week