Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur C machinist industrële reiniging

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Veendam
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0058615

Voor een grote organisatie in Noord-Nederland zijn wij voor de standplaatsen Veendam en Farmsum op zoek naar een chauffeur machinist. Wij hebben hier diverse plekken voor beschikbaar.
Het betreft een fulltime functie voor langere tijd, met kans op een rechtstreeks dienstverband bij goed functioneren.

Als Chauffeur Machinist wordt je ingezet bij verschillende soorten industriële reinigingswerkzaamheden waarbij je gebruik maakt van machines zoals hoge druk- en vacuümapparatuur, compressoren, pneumatisch gereedschap en andere beschikbaar gestelde apparaten. Daarnaast behoort handmatige reiniging ook tot een van je taken.
Je bent veelal op locatie bij de klant met de werkzaamheden bezig. Veel voorkomende projecten zijn betonsaneringen, het schoonmaken van industriële installaties, warmtewisselaars, condensoren, vaten, transportleidingen enz.
De opgezogen stoffen kunnen worden terug geperst in silo’s of tanks of worden afgevoerd naar een afvalverwerker.

Geen werkdag is hetzelfde als Allround Machinist. De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in Noord Nederland maar er kunnen ook klussen zijn in andere delen van Nederland. Mocht dat laatste het geval zijn, dan wordt er een overnachting voor je verzorgd.

Wij zijn op zoek naar de chauffeur machinist die net als onze opdrachtgever hun klanten belangrijk vindt. Het klantbelang staat voorop en ze en gaan hierbij geen uitdagingen uit de weg. Er wordt van je verwacht dat je met de opdrachtgever meedenkt en je flexibel opstelt. Overwerk en en af en toe werken in het weekend is voor jou geen probleem.

Als Allround Machinist ben je verantwoordelijk voor je eigen werk. Daarnaast stuur je het werk van de industriële reinigers aan en grijp je in wanneer nodig. Je kent de risico’s en gevaren van het werk en je neemt maatregelen om problemen te voorkomen. Dit doe je onder andere door geschikte persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en te werken volgens de werkinstructies. Je bent alert en je vraagt om hulp wanneer je storingen of problemen niet zelf kan oplossen.
Je beschikt over een goede basis aan technisch inzicht, en je bent fysiek in een goede conditie.

Voor deze functie is het van belang dat je in het bezit bent van een aantal certificaten. VCA en ADR Basis is in ieder geval een vereiste.
Verder is een certificaat voor Druk Vacüum Machinist, Hoge Druk Machinist en Adembescherming ook benodigd. Uiteraard is het mogelijk dat je deze cursussen via ons gaat volgen, mocht je nog niet de beschikking hebben over deze certificaten.

Denk je: leuke functie, maar ik mis nog ervaring? Geen probleem. Dan gaat de opdrachtgever jou opleiden tot een ervaren Allround Machinist. Interesse in het vak en de wil om te werken vinden we belangrijker dan ervaring.

Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd. Functioneer je naar behoren en heb je het zelf ook goed naar je zin? Dan kun je uiteindelijk rechtstreeks in dienst treden bij deze opdrachtgever.

 • Je woont in een straal van max. 40 km rondom Veendam of Farmsum.
 • Je bent in het bezit van een geldig Rijbewijs C met Code 95 en een tachograafpas;
 • Je bent in het bezit van ADR Basis certificaat;
 • Je bent in het bezit van een VCA-certificaat;
 • Je beschikt over een goede basis aan technisch inzicht;
 • Je hebt kennis van de gebruikte apparatuur in de industriële reiniging zoals drukvacuüm/hoge druk apparatuur en je bent bij voorkeur in het bezit van certificaten zoals DVM/HDM/adembescherming of je bent bereid deze certificaten te behalen;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel: je komt je afspraken na en je collega’s kunnen op je rekenen;
 • Je bent flexibel: geen 9 tot 5 mentaliteit en staat open voor diverse werkzaamheden;
 • De klant staat voor jou centraal: je stelt je dienstverlenend op;
 • Je bent collegiaal ingesteld en kunt ook goed in teamverband werken;

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie willen wij van Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke ontwikkeling en sociale contacten. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte, persoonlijke aandacht.

Onze opdrachtgever bestaat uit grote organisatie met diverse bedrijven, gespecialiseerd in een breed scala aan industrieel gerelateerde diensten, zoals logistieke dienstverlening, industriële reiniging, asbest sanering en IT oplossingen.

Met vijf locaties (Delfzijl, Farmsum, Emmen, Winschoten en Veendam) en het hoofdkantoor in Appingedam is dit bedrijf in het Noorden van Nederland een grote speler. Hun klantenbestand bestaat uit zowel regionale partijen alsook vele multinationals.
De afgelopen jaren is het bedrijf hard gegroeid en ook voor de toekomst hebben ze zeer ambitieuze groeiplannen zowel in Nederland maar ook in het buitenland.
De sfeer binnen het bedrijf is informeel en prettig. Er wordt veel gelachen en regelmatig worden er activiteiten georganiseerd. Maar er wordt ook hard gewerkt en iedereen is gedreven om zijn of haar werk goed uit te voeren.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.

 • Een reiskostenvergoeding van € 0,19 p/km;
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • Een uitdagende baan met veel afwisseling en verantwoordelijkheden;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met op termijn kans op een rechtstreeks dienstverband bij goed functioneren;
 • Salaris conform CAO van de opdrachtgever; bruto maandsalaris tussen € 2052,- en € 2596,- per maand (hoogte afhankelijk van jouw relevante werkervaring);
 • Een eigen ervaren contactpersoon om jou begeleiding te bieden bij jouw loopbaan;
 • Extra opleidingen en cursussen die van toepassing zijn bij deze functie;
 • Een uitgebreid inwerktraject, onder begeleiding van een mentorchauffeur;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95.