Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur C of CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Boxtel
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0044425

Als Chauffeur C of CE begint je dag op standplaats Boxtel. Je vervoert dak- en gevelmaterialen naar klanten en eigen filialen binnen Nederland.
Het motto van onze relatie is vandaag besteld, morgen in huis. Dat is een heel bijzonder motto voor een productiebedrijf dat maatwerk levert. Om ervoor te zorgen dat we dit waar kunnen maken tegen de kwaliteit die wij daaraan koppelen, is het transport in eigen beheer.
Jij als chauffeur C of CE maakt zelf de route (in het begin word je uiteraard begeleid). De route wordt vervolgens door de chauffeur aan de laadploeg verstrekt zodat de vrachtwagen op volgorde van de route geladen wordt. De volgende dag staat je vrachtwagen geladen klaar zodat je kan vertrekken om de route te rijden en zowel bij klanten als filialen te lossen. Je hebt tussen de 2 en 20 klanten en of filialen die je per dag bezoekt.

  • Je hebt rijbewijs C en/of E met code 95;
  • Je bent in bezit van een geldige bestuurderskaart;
  • Je bent flexibel;
  • Je rijdt gemiddeld 20 adressen per dag;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Boxtel
  • Je beheerst de Nederlandse taal;

Onze relatie is een business-to-business organisatie welke dak- en gevelmaterialen fabriceert en levert. Ze streeft naar totaallevering dak- en gevelbenodigdheden en garandeert daarbij een snelle levering (vandaag besteld is morgen in huis). Deze werkzaamheden worden verricht vanuit de kernwaarden: servicegericht, persoonlijke aandacht en vakkennis. Binnen de organisatie zijn ca. 220 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor bevindt zich in Boxtel evenals onze fabriek, ons magazijn en een van onze filialen. Daarnaast hebben ze nog 16 andere filialen verspreid door Nederland.

Werken bij een prettig bedrijf met een persoonlijke benadering en goed materieel
Het betreft een fulltime baan met kans op een vast contract bij gebleken geschiktheid
Een bruto uurloon tussen de 13,50-14,60. De hoogte is afhankelijk van je rijbewijs en ervaring.
Diverse scholingsmogelijkheden zoals online trainingen en nascholing Code 95