Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur CE

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Venlo
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0029234

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je zowel dagritten als meerdaagse ritten kan rijden en waarbij je zowel overdag als 's nachts moet werken? Dan is de functie van chauffeur koeltransport echt iets voor jou! In deze functie verzorg je het transport van bloemen, planten, groente en fruit. Je standplaats is Venlo.
De ene week rij je dag ritten binnen Nederland vanuit Venlo en kom je elke avond thuis. De andere week rij je in de avond en nacht. Je rijdt met je oplegger naar goed te bereiken los- en laadadressen in Duitsland. Dit zijn ritten van ongeveer 2 à 3 dagen dus houd rekening met twee overnachtingen per week.

Heb je interesse?
Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-266 23 00 of per mail : 8309@startpeople.nl

  • Je bent woonachtig in de omgeving van Venlo
  • Je bent bereid om meerdaagse ritten te rijden
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderskaart
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE
  • Je bent in het bezit van een geldige Code 95

Onze klant is gespecialiseerd in het transport van groenten, fruit, bloemen en planten. Aandacht voor de klant en chauffeur staat centraal binnen het bedrijf. Dagelijkse leveren zijn een diensten aan klanten in Nederland en Duitsland. Met goed materiaal en gemotiveerde chauffeurs zijn zij een van de grootste op het gebied van transport.

Start People Transport is een van de grootste werkgever binnen de transportsector. Start People Transport verdiept zich in de mensen en hun unieke eigenschappen. Wij weten waar ze vandaan komen en — misschien wel belangrijker — waar ze naartoe willen. Zoals wij ook alles willen weten van onze opdrachtgevers, hun organisatie, hun medewerkers en hun bedrijfscultuur. Door deze oprechte interesse in beide partijen creëren wij combinaties die echt werken.
We willen bijdragen aan een samenleving waarin werk op een positieve manier de persoonlijke ontwikkeling ondersteunt van iedere deelnemer op de arbeidsmarkt. Op welke manier hij of zij dan ook invulling geeft aan werk.

Een fulltime baan voor langere tijd met kans op vast contract bij goed functioneren
Een baan waarbij er wordt gewerkt met goed materiaal
Een salaris conform CAO BGV.
Een vaste contactpersoon die je begeleidt gedurende je loopbaan
Opleidingsmogelijkheden waaronder bijscholing voor code 95