Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Soesterberg
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0063445

Heb jij je CE rijbewijs? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor onze opdrachtgever - met een vestiging in Soesterberg, omgeving Utrecht - zijn wij op zoek naar een chauffeur met CE rijbewijs.

Jouw dag start tussen 3 en 6 uur in de ochtend en je rijdt verschillende routes in Nederland. Op een dag bezoek jij tussen de 1 en de 5 klanten die je helpt met laden en lossen indien dit nodig is. Een werkdag is tussen de 10 en de 12 uur. Jij gaat verschillende producten vervoeren zoals voedingsmiddelen en dranken en je levert die aan verschillende distributiecentra van supermarkten maar ook restaurants, slijterijen en groothandels.

Kortom, een mooie afwisselende functie waarbij je fijn klantencontact hebt en een belangrijke schakel bent in de distributie keten. Waar we het liefst iemand zoeken voor fulltime maar parttime is bespreekbaar.

Wij zoeken in een chauffeur het volgende:

 • in het bezit van een CE rijbewijs en code 95;
 • je vind het geen probleem om op zaterdag en/of feestdagen te werken; (incidenteel zal je misschien eens moeten overnachten);
 • beheersing van de Nederlandse taal.

Verder ben jij ook bereid om mee te denken over zaken als veiligheid en de procedures met betrekking tot de dienstverlening. Jouw ideeën worden zeer gewaardeerd.

Start People Transport staat voor perso0onlijke aandacht en investeren in ontwikkeling. Wij zitten al 25 jaar in de arbeidsbemiddeling en maken elke dag de juiste match. Wil jij ook een keer met ons koffie komen drinken? Bel ons op 020-5803475 of mail via 7615@startpeople.nl

Onze opdrachtgever is een logistiek bedrijf dat onder gevestigd is in Soesterberg (omgeving Utrecht). Zij zetten de chauffeur centraal en hebben daarom een een heel inwerktraject met een coach zodat jij meteen in een warm bad terecht komt.

Naast een hele mooie baan als chauffeur bieden wij:

 • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer, schalen liggen tussen €12,56 en15,89 bruto per uur, exclusief eventuele toeslagen.
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren.
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95
 • Online cursussen via GoodHabitz

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.