Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE nationaal en internationaal

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Doetinchem
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0003901

Als fulltime chauffeur CE bij deze opdrachtgever heb je een afwisselende baan en ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het uitvoeren van diverse transporten waarbij de kwaliteit van de diensten gewaarborgd blijft;
  • Het zelf in- en uitladen van goederen en pallets;
  • Het netjes en representatief houden van het wagenpark;
  • Het onderhouden van contacten met de klant.

Ben jij in het bezit van je CE rijbewijs + code 95 en heb je minimaal aantoonbaar 5 jaar ervaring met trekker oplegger, schroom dan niet om te reageren. Functie is per direct beschikbaar. Mogelijkheden tot een contract.

Overige eisen:
Je beschikt over ruime ervaring in het nationale en internationale transport op een trekker-opleggercombinatie en alles wat daarbij komt kijken, zoals het zelf laden en lossen, lading-zekeren etc., etc. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een belangrijk vereiste. Duits en Engels is een pré. Je bent netjes en correct tegenover je collega’s en klanten.

Verder ben je:
Zelfstandig
Netjes en verzorgd, voor jezelf en het materiaal
Makkelijk in de omgang
Geen 9 – 5 mentaliteit

Start People Transport brengt kwaliteit op de weg! Daarom zijn wij in heel Nederland op zoek naar gemotiveerde collega-chauffeurs, zodat we op elke plek en op elk moment goede vakmensen beschikbaar hebben. Werken bij Start People Transport betekent voor jou verschillende soorten ervaringen opdoen; van winkeldistributie tot reiniging, van beton tot internationaal transport.

Collega’s ontvangen bij Start People Transport diverse opleidingen en kunnen bij goed functioneren doorgroeien tot allround ervaren chauffeur of specialist. Bij ons ben je geen nummer, maar een persoon. Wij hechtten veel waarde aan persoonlijk contact. Chauffeurs die via Start People Transport werken krijgen een uitgebreide loopbaanbegeleiding. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je niet ‘stilstaat’. Hierom bieden wij jou ook mogelijkheden tot bijscholing en ontwikkeling. Denk hierbij aan het behalen van je E achter C of het bijscholen van je Code 95.

Nieuwe collega’s krijgen een warm welkom, zodat jij je zo snel mogelijk thuis voelt bij ons. Daarom nemen wij jou mee op een introductiedag, waarin je direct de organisatie en je collega’s leert kennen. Wij beschrijven onszelf als een vooruitstrevende organisatie, gericht op groei en ontwikkeling. De prettige, open werksfeer kenmerkt ons. Werken bij deze opdrachtgever is leuk en uitdagend, daarnaast bieden wij jou het volgende:
Een fulltime dienstverband;
Inschaling salaris conform de cao Beroepsgoederenvervoer (afhankelijk van leeftijd en aantal jaar werkervaring);
Salaris conform cao van €1982,69 tot €2670,89 bruto per maand (C0 €11,40 tot D6 € 15,36 bruto per uur);
Aandacht en ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
Mogelijkheid tot het volgen van vakgerichte opleidingen/cursussen;
Voldoende uitdaging en afwisseling;
Standplaats: Wehl of Doetinchem.