Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE parttime

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Nieuwegein
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0020047

Bent u op zoek naar een werkgever die u waardeert, toegewijd is aan uw medewerkers en een professionele werksfeer heeft? Dit is wat je zoekt. Binnen dit bedrijf zijn samenwerking, servicegerichtheid en wederzijdse ondersteuning essentieel. Je komt terecht in een groot bedrijf dat investeert in medewerkers. Als CE vrachtwagenchauffeur vervoer je bouwproducten. Deze bouwmaterialen transporteer je naar verschillende bouwplaatsen. Het laden en lossen gebeurt met een autolaadkraan. De werktijden zijn van 06:00 tot 18:00 uur.

  • Je hebt een geldig rijbewijs CE, inclusief code 95 • Je bent leergierig en kan georganiseerd werken • Wendbaarheid van vrachtwagens • Beschikken over een certificaat autolaadkraan • Je kunt flexibel werken

Het bedrijf heeft circa 80 vestigingen verspreid over Nederland. De chauffeur en andere medewerkers hebben 4 belangrijke beloftes. Zorg voor deskundig advies, kwaliteitsservice, flexibele logistiek en passende inventaris. Het is de positie van het bedrijf om zich voor te bereiden op klanten. Er wordt ook rekening gehouden met medewerkers. Ze zullen een goede introductiehandleiding krijgen, tijdens het proces zullen ze de situatie volledig begrijpen en vaardigheden leren om klanten kwaliteitsdiensten te bieden.

  • Beloning op basis van eigen cao • Uurloon (tussen 12,70 euro en 14,73 euro) • Deeltijdwerk, tijdelijke contracten (indien van toepassing kunnen contracten voor onbepaalde tijd worden verstrekt.) • Mogelijke opleidingen • Werklocatie: Heemstede

Wil je meer informatie of solliciteren? Bel dan naar 020-5803475.
De procedure is als volgt, je zal worden uitgenodigd door ons, op intake komen, bij positief resultaat word er een gesprek ingepland bij de klant en zul je snel kunnen gaan starten. Positief toch?