Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE parttime BMN

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Nieuwegein
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0020047

Voor de grootschalige landelijke bouwmaterialen transporteur uit Nieuwegein zijn wij op zoek naar chauffeurs die bouwmaterialen kunnen laden, lossen en vervoeren. Je werkt met een vrachtwagen met laadkraan. Je hoofdtaak is de chauffeur, maar als je een zou ook met je heftruckcertificaat als heftrucker moeten werken. Gebruik je het liefst een pompwagen om goederen te trekken? Wil jij werken in een bedrijf dat 24/7 doordraaid? Dan is G. Kuijf op zoek naar jou!

Je dag is begonnen, je gaat naar boven om je lading op te halen. Het bedrijf heeft alles voorbereid zodat jij aan een prachtige reis kunt beginnen. Na het instappen neem je in deze functie contact op met uw eerste klant. Je levert vaak auto- en motoronderdelen af ​​en komt langs kantoorpanden. Meestal kun je hier gemakkelijk met de vrachtwagen komen. Samen met uw pompwagen kunt u spullen uit de auto halen en bij klanten afleveren. Klanten over het hele land maar je rijd echter vaak naar Amsterdam, Utrecht en omstreken.

Het betreft een tijdelijke fulltime functie (meer dan 40 uur per week). Het betreft ook een nieuwe vacature en ze zijn dringend op zoek! Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn tussen 06:00 en 16:00 en 17:00 uur.

  • Je hebt een geldig CE-rijbewijs, inclusief code 95 • Je bent leergierig en kan georganiseerd werken • In het bezit zijn van een certificaat autolaadkraan • Je kunt flexibel werken

Het bedrijf heeft circa 80 vestigingen in Nederland. Chauffeurs en andere medewerkers hebben 4 belangrijke verplichtingen. Zorg voor deskundig advies, kwaliteitsservice, flexibele logistiek en een goede voorraad. Het is de positie van het bedrijf om zich voor te bereiden op klanten. Er wordt ook rekening gehouden met medewerkers. Ze krijgen een goede startgids en tijdens het proces zullen ze de situatie volledig begrijpen en de vaardigheden leren om kwaliteitsdiensten aan klanten te bieden.

  • Beloning volgens eigen cao • Uurloon (tussen 12,70 euro en 14,73 euro) • Deeltijdwerk, tijdelijke contracten (indien van toepassing kunnen contracten voor onbepaalde tijd worden verstrekt.) • Mogelijke opleidingen • Werklocatie: Heemstede Wil je meer informatie of solliciteren? Bel dan 020-5803475. De stappen zijn als volgt, we nodigen je uit voor het gesprek, bij een positief resultaat wordt er een gesprek met de klant gehouden en kun je snel aan de slag. Mooi toch?