Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE postritten

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Den Bosch
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004855

Vind jij het belangrijk dat de post op tijd op de mat valt? Zoek jij een fulltime baan voor langere tijd met variabele diensten? Reageer dan direct op de functie van chauffeur CE postritten! Als chauffeur (CE) ga je postritten rijden vanaf standplaats Den Bosch. Je vervoert hoofdzakelijk rolcontainers met brieven en pakketten. Deze ritten worden 7 dagen in de week gepland. In de functie van chauffeur CE postritten werk je in dag-, avond- en nachtdiensten, Overdag haal je voornamelijk post en/of pakketten op bij zakelijke klanten of grote pakketdepots. In de nachtdienst rijdt je voornamelijk tussen de grote sorteercentra door het hele land. In de nacht maak je veel kilometers en overdag is het werk meer regionaal. De adressen bevinden zich meestal op industrieterreinen. De begintijden van een dagdienst liggen tussen 04.00 - 09.00 uur. Voor een avond- of nachtdienst ligt je begintijd tussen 16.00- 21.00 uur. De duur van de ritten is tussen de 9 á 12 uur. Dus zoek jij een afwisselende en flexibel baan met een goed salaris en vind je het niet erg om ook in de weekenden en 's-nachts/'s avonds te werken? Solliciteer dan direct! We nemen binnen 24 uur telefonisch contact met je op om de vacature verder te bespreken.

 • Je bent in het bezit van een rijbewijs CE
 • Je bent in het bezit van code 95 en een digitale bestuurderskaart
 • Je hebt ervaring in het besturen van een trekker / oplegger
 • Je bent woont in de omgeving van Den Bosch
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je beschikt over eigen vervoer
 • Je vindt fysiek zwaar werk geen probleem
 • Je bent klantvriendelijk, representatief en betrouwbaar

Onze opdrachtgever bezorgt dagelijks pakketten en post. Voor de klanten is het bedrijf de onmisbare schakel tussen verzenders en ontvangers en de verbinder tussen de fysieke en digitale wereld. Met 38.000 medewerkers wordt er elke dag hard gewerkt om bijzondere momenten te bezorgen. Dat betekent vooruit denken en steeds nieuwe diensten ontwikkelen, om uiteindelijk het verzenden en ontvangen voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zij zijn de bezorgers voor iedereen, elke dag! Medewerkers werken hier graag omdat zaken goed geregeld zijn en je het loon krijgt waar je recht op hebt, Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en werkt met goed en modern materieel. Binnen het bedrijf heerst een persoonlijke sfeer.

 • Een bruto uurloon tussen € 11,02 en € 15,57 afhankelijk van je ervaring. Daarnaast ontvang je toeslagen voor overwerk,
  weekendwerk en onregelmatige tijden.
 • Een fulltime baan met veel variatie waardoor je ook privézaken makkelijk kan plannen.
 • Een baan bij een professioneel bedrijf met een persoonlijke en informele sfeer
 • Werken met goed en modern materieel
 • Een baan voor langere tijd met kans op een vast contract
 • Persoonlijke en professionele begeleiding
 • Voldoende scholings-, doorgroei-, ontwikkelingsmogelijkheden

Hoe verder: Binnen 24 uur na ontvangst van je sollicitatie nemen we telefonisch contact met je op om je sollicitatie te bespreken en om een kennismakingsgesprek in te plannen. Na het kennismakingsgesprek stellen we je voor bij onze opdrachtgever voor een sollicitatiegesprek op locatie. Daarna volgt eventueel een meeloop-dag om zelf te zien wat je functie gaat inhouden. Bevalt het, dan kun je gaan starten in je nieuwe baan.