Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur CE rijbewijs betonmixer

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Son En Breugel
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0038908

Ben je op zoek naar een baan in de bouwsector in de functie van chauffeur? Dan zou ik deze vacature eens rustig doorlezen. Mogelijk spreekt je deze aan:

Graag vertellen wij je hoe je dag er uit zal gaan zien: S Ochtends kom je in de kantine en pak je een kopje koffie. Je praat even met collega's en bent dan helemaal klaar om aan de slag te gaan.
Dan ga je beton in je trekker oplegger laden en op pad naar je eerste klant. Dit kunnen particulieren of bedrijven zijn. Je lost in de regio. Na gelost te zijn ga je naar je volgende klant of ga je wederom terug naar de locatie op het terrein om opnieuw beton te laden.
Mogelijk ga je met los gestort materiaal onderweg, dat is afhankelijk met welk type oplegger je rijdt. Het kan namelijk dat je betonmortel of eventueel afvalstoffen aan het vervoeren bent.
Er komen binnen het bedrijf ook diverse reststromen vrij. Ook jouw bijdrage kan worden gevraagd in het vervoer hiervan. Kortom een uitdagende baan met veel afwisseling. Daarnaast ben je dagelijks aan het werk met leuke collega's.

  • Je bent in bezit van rijbewijs C en CE
  • Je bent in bezit van Code 95
  • Je bent in bezit van digitale bestuurderskaart
  • Je vindt het leuk om met verschillende collega's om te gaan.
  • Je bent elke dag op tijd op je werk. En houdt er van om nauwkeurig te werken.
  • Je bent fysiek in goede conditie
  • Je woont in de regio Eindhoven

Start People heeft al jaren een samenwerkingsverband met deze prettige werkgever. Het bedrijf is heel innovatief in haar sector. Zij behandelen meer dan 1,2 miljoen ton aan inerte afvalstromen per jaar. Hiervan wordt binnen het bedrijf hergebruikt of gerecycled tot hoogwaardige, gecertificeerde producten.

Een salaris van tussen € 12,14 en €15,36 bruto per uur. Exclusief toeslagen.
Een baan in de buitenlucht voor gemiddeld 40 per week.
Je kan full time aan de slag.
Een baan voor tijdelijk of langere tijd, afhankelijk van het functioneren. Bij goed functioneren zou er in de toekomst een vast contract mogelijk kunnen zijn.
Een baan in een super leuke team met leuke collega’s