Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE Walkingfloor

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Knegsel
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004871

Wil je bij een echt Brabants bedrijf werken? Hart voor de zaak - geven en nemen - gewaardeerd worden - vrijdagmiddag borrels - zaterdag en zondag thuis! Een kleine greep van de dingen die je mag verwachten van het werk bij Baetsen. Klinkt dit goed? Dan hebben wij dé baan voor jou!

Voor dit bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een walkingfloorchauffeur. Als walkingfloorchauffeur rijdt je dagelijkse vracht naar Nederland, of Belgie en of Duitsland. De inhoud kan altijd verschillen. Deze ritten kunnen met overnachtingen zijn, waardoor je niet elke avond thuis bent, maar wel de extra vergoedingen ontvangt!

Je vertrekt vanaf de locatie in Son, vlakbij Eindhoven. 's Ochtends eerst een bakje koffie met collega's, papieren ophalen bij de planning en vertrekken naar de eerste klant. Veel kilometers afleggen per dag vind je geen probleem. Uiteraard wordt er reking gehouden met de rij- rusttijden, maar bestaat de kans dat je in de cabine moet overnachten. Na de 9 verplichten uren rust vervolg je je rit weer door naar huis.

Je verdient tussen de € 12.41 en € 15,36 bruto per uur afhankelijk van je ervaring.

Je hebt rijbewijs CE, code 95 en een digitale bestuurderskaart
Je hebt geen 9-17 mentaliteit
Je bent flexibel ingesteld.
Je hebt een VCA certificaat of je bent bereid om deze te behalen
Je kunt zelfstandig werken en bent klantgericht
Je wil graag werken bij een Brabants bedrijf waar jij je snel thuis zal voelen.

Onze klant geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als een echt familiebedrijf zijn ze bekend met korte lijnen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij het bedrijf centraal staan.

Een Brabantse mentaliteit
Fulltime dienstverband
Bij gebleken geschiktheid kans op overname of een vast contract
Marktconform salaris + bijbehorende vergoedingen / toeslagen.
Leuke en informele werksfeer
De mogelijkheid om je ervaringen uit te breiden in de transport.