Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur CE Winkeldistributie

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Waalwijk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005041

Als als vrachtwagenchauffeur ga jij ervoor zorgen dat de SPAR klanten hun boodschappen kunnen doen. Dat klinkt als een simpele vacature, maar dat is het niet. Wel leuk voor een chauffeur die van een uitdaging houdt.

Vanaf het DC in Waalwijk ga jij als vrachtwagenchauffeur Nederland tot Zwolle bevoorraden. Het leuke is dan ook dat je veel afwisseling hebt in je ritten. SPAR heeft, naast grote moderne filialen, ook veel ‘kleinere’ buurt- en campingwinkels. Vanuit Waalwijk sta je de éne dag op het strand in Zoutelande en de andere dag naar je collega's in Heerenveen.

Werktijden liggen tussen 3.00 en 17.00 uur. Op papier lange dagen, maar door de afwisseling gaan ze helaas snel voorbij. Word jij, als chauffeur, graag uitgedaagd met onze verschillende mooie wagens op verschillende locaties en situaties. Dan is dit DE baan voor jou!

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Bij goed functioneren kom je naderhand in vaste dienst bij de opdrachtgever.

 • Je bent in bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en digitale tachograafpas;
 • Je hebt aantoonbare rijervaring met een oplegger;
 • Je bent minimaal 1x per 2 weken op een zaterdag of zondag beschikbaar;
 • Je bent woonachtig in een straal van max. 40 km rondom Waalwijk;
 • Je hebt geen vakantieplannen in juli en augustus (vakantie buiten deze periode is uiteraard wel mogelijk);
 • Je bent fysiek in goede conditie; zelfstandig laden en lossen van rolcontainers is voor jou geen probleem;
 • Je bent zeer klantvriendelijk ingesteld en hebt een collegiale instelling;
 • Je bent representatief (Jij bent het visitekaartje);

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in contractdistributie en netwerktransport. Vanuit 40 standplaatsen verspreid over heel Nederland zorgen zij voor duurzaam, efficiënt en veilig transport van levensmiddelen en non-food producten. De opdrachtgevers bestaan voornamelijk uit retailers, producenten en foodservice bedrijven.

 • Een goed salaris in schaal D ( €12,14 - €15,36 ) conform CAO Beroepsgoederenvervoer met reiskostenvergoeding en overwerk-, zaterdag-, zondag vergoeding;
 • 8% vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw;
 • Een organisatie waarin JIJ als vrachtwagenchauffeur centraal staat!;
 • Gedegen inwerkperiode. Je krijgt niet zomaar de sleutel en ‘succes’! Nee, je hebt eerst 2 dagen cursus en daarna een coach die zolang jij het nodig hebt 1 op 1 met jou meerijdt;
 • Modern euro 6 wagenpark, stoelvering die elke 3 jaar preventief vervangen wordt en wat dealer onderhouden wordt;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde duur. Bij goed functioneren ontvang je daarna een rechtstreeks vast contract bij deze mooie opdrachtgever.