Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur en monteur

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Ruurlo
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005289

Heb jij een geldig rijbewijs C of CE en zoek jij een chauffeursfunctie waarbij jij jouw technische inzicht optimaal kan benutten? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever – gevestigd in Ruurlo – zoeken wij een chauffeur met technisch inzicht. In de functie van chauffeur en monteur vervoer jij bepaalde apparatuur naar klanten in binnen- en buitenland. Onze opdrachtgever zet een stap verder op het gebied van logistieke ontlasting, en hier komt jouw technische inzicht goed van pas. Want je assembleert deze apparaten op locatie bij de klant. Deze opdrachtgever maakt gebruik van bak- en vrachtwagens, dus deze vacature staat open voor chauffeurs met een C en CE rijbewijs.

Ook ben je niet alleen in deze functie! Zo ga je altijd samen met een collega naar de klanten. In de functie van chauffeur en monteur ontvang je een fulltime tijdelijk dienstverband met kans op overname bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid.

Is deze functie iets voor jou? Of ben je toch op zoek naar een andere fulltime of parttime functie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Start People Transport, je kan ons bereiken op 038-4673220 of 7614@startpeople.nl.

 • Jij beschikt over het C- of CE en een geldige Code 95;
 • Jij beschikt over een geldige bestuurderskaart;
 • Jij woont in de omgeving van Ruurlo, tussen Deventer en Doetinchem;
 • Jij beschikt over een heftruck- en VCA-certificaat;
 • Jij bent gemotiveerd, representatief en betrouwbaar.

Werk creëert waarde voor iedereen. Middels deze visie willen wij van Start People duidelijk maken dat werken belangrijk is. Het is meer dan een invulling van de dag, het is goed voor je persoonlijke en sociale ontwikkeling. Wij willen onze chauffeurs naar een hoger niveau tillen door middel van scholing en oprechte, persoonlijke aandacht.

Onze opdrachtgever - gevestigd in Ruurlo - speelt een toonaangevende rol in de SSC (sustainable supply chain). Met vergaande waarde toevoegende diensten zetten zij al meer dan 100 jaar de norm in het vervoer van kostbare en kwetsbare apparaten.

 • Arbeidsvoorwaarden en salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer (schalen liggen tussen de €11,80 en €15,89);
 • 8,33% Vakantiegeld, opbouw van verlofuren en pensioenopbouw na 6 maanden;
 • Jouw salaris nauwkeurig uitbetaald, wekelijks of vierwekelijks. Aan jou de keuze!
 • Tijdelijke of vaste aanstelling met vaste uren;
 • Een ervaren contactpersoon om jou loopbaanbegeleiding te bieden;
 • Opleidingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het volgen van trainingen voor de vernieuwing van code 95;
 • Online cursussen via GoodHabitz.

De sollicitatieprocedure gaat als volgt:

 • Na jouw sollicitatie wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met je opgenomen.
 • Na een positief telefoongesprek word je uitgenodigd voor een gesprek op de vestiging bij Start People Transport.
 • Vervolgens wordt er een gesprek ingepland bij onze opdrachtgever, hier wordt gekeken of er een proef/inwerk dag wordt ingepland of dat je direct aan de slag kan.