Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur horeca C

Start People Transport BGV Zwolle

Standplaats
Deventer
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0047000

Ga jij binnenkort de opkomende horeca voorzien van producten? Lees dan verder. Voor een opdrachtgever (standplaats: Deventer) zoeken wij C chauffeurs die met een bakwagen de distributie van horecagoederen willen voorzien. Als chauffeur bakwagen begint je dag vroeg (tussen 04:30 en 07:30). Op de standplaats in Deventer laad jij je bakwagen in met pallets en rolcontainers, dit betreft dus fysiek zwaar werk.

Per dag heb je rond de 10 à 15 adressen waarbij je gaat lossen. Aan het eind van de middag ben jij thuis om te genieten van een verdiende avond.

Heb jij nog vragen over deze vacature? Neem dan contact met onze consultants op via 038-4673220 of 7614@startpeople.nl! Of denk jij dat jij deze functie kan vervullen? Solliciteer dan direct! Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

  • Jij woont in de buurt van Deventer, wat goed bereikbaar is vanaf Apeldoorn en Zwolle;
  • Jij bent niet vies van fysiek zwaar werken met pallets en rolcontainers.
  • Jij bent in het bezit van een geldig rijbewijs C met Code 95;
  • Jij bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar voor werk;

Werk geeft waarde! Door middel van dit motto wil Start People aangeven dat werk zoveel meer is dan alleen geld verdienen. Het draagt bij aan je persoonlijke ontwikkeling. Ons ervaren team van consultants staat altijd klaar om chauffeurs naar een hoger niveau te tillen. Neem contact met ons op!

Onze opdrachtgever staat bekend als een duurzame en betrokken logistiek dienstverlener. Zij zijn er van overtuigd dat de transportbranche meer bezig moet zijn met het milieu. Zij zoeken chauffeurs die mee willen helpen aan een groenere planeet. Geïnteresseerd? Reageer dan nu!

  • Kans op een vast contract bij wederzijdse tevredenheid en goed functioneren;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Beroepsgoederenvervoer (bruto uurloon tussen de €11,80 - €15,89);
  • Een fulltime contract voor bepaalde tijd;
  • Oprechte, persoonlijke aandacht van ons ervaren team van consultants;
  • Mogelijkheid tot bijscholing van Code 95.