4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur inzameling oud-papier (parttime)

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Veldhoven
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005163

Mis je het werken op de vrachtenwagen en vind je het leuk om wat bij te verdienen? Dit kan bij Baetsen in Veldhoven!
Je rijdt tijdens avonduren een vaste route op een kraakperswagen. Hierbij wordt oud papier ingezameld met behulp van beladers. Het betreft parttime werk, ongeveer 3 uur per avond. Het aantal avonden dat je wordt ingezet gaat in overleg!
Lekker aan het genieten van je pensioen, maar mis je het chauffeurswerk? Deze part-time vacature is ideaal voor gepensioneerde chauffeurs!

  • Je bent in het bezit van het rijbewijs C, code 95 en een digitale bestuurderskaart
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als vrachtwagenchauffeur
  • Je bent beschikbaar vanaf 18:00 uur tot ongeveer 21:00 uur.
  • Woonachtig in de regio Veldhoven.

Baetsen geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen.Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij Baetsen centraal staan.De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. Baetsen beschikt over meer dan 150 trekkende eenheden. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken heeft Baetsen de oplossing, voor bedrijven, gemeenten en particulieren.

  • Salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer
  • Je gaat altijd op pad met leuke collega's
  • Uitdagende en afwisselende baan
  • Werk is voor langere tijd
  • Persoonlijke benadering met goede begeleiding