4 stappen desktop
Sollicitatie flow 2

Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur kraakpers

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Utrecht
Opleiding
Overig
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0017715

Ben jij een aanpakker die naast het besturen van de wagen, ook wil helpen met beladen? Ben je sociaal aangelegd? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor je! Wij zijn op zoek naar chauffeurs voor op de kraakperswagen in de afvalverwerking.

Suez is op zoek naar een kraakpers chauffeur voor op de vuilniswagen. De standplaats zal in Utrecht zijn en je bent in deze functie verantwoordelijk voor het ophalen van al het huisvuil en containers in de regio. Onze opdrachtgever is een sterk groeiende afvalspecialist waarbij duurzaamheid voorop staat. Er wordt gewerkt met goed en veilig materiaal en er hangt een vriendelijke sfeer binnen het bedrijf.

Je zult gekoppeld worden aan een collega chauffeur/belader, zodat jullie afwisselen achter het stuur . Je rijd bijvoorbeeld om de dag of wisselt op de helft van de dag af met elkaar. De starttijd zal plaats vinden tussen 07:00 en 07:30 uur en je eindtijd zal tussen 15:00 en 18:00 uur liggen.
Dit mooie werk onderscheid zich door veel variatie van locaties en collegialiteit. Je krijgt de ruimte jezelf te ontwikkelen en breed inzetbaar te maken door de mogelijkheid om op verschillende voertuigen aan de slag te gaan.

  • In het bezit van rijbewijs C, Code 95 en een bestuurderskaart • Fysieke gesteldheid dient in orde zijn • In het bezit van een VCA of bereid het te behalen • Je bent bereid om af te wissel als chauffeur en belader • je bent part time of full time beschikbaar •Je woont in Utrecht of omgeving.

SUEZ Recycling & Recovery Netherlands, onderdeel van de wereldwijde SUEZ groep, streeft naar het zo veel mogelijk recyclen van afval om te gebruiken als grondstof voor nieuwe producten. Met innovatieve en duurzame oplossingen voor afval en grondstoffen, energie, water en milieu, beschermen en behouden wij waardevolle grondstoffen voor de toekomst.

  • Een mooie werksfeer met veel uitdaging * Een mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen/opleiding * Korte lijnen * Betrokkenheid * Een salariscomform cao binnen de BGV * Een parttime of fulltime functie * Bij goed functioneren kans op een vaste aanstelling.

Ben je geïnteresseerd? Neem contact op met Start people transport: 020-5803475 of via 7615@startpeople.nl