Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur kraakperswagen

Start People Transport BGV Amsterdam

Standplaats
Amsterdam
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004792

SUEZ Nederland zamelt, met ruim 2.000 medewerkers, afval in van 530.000 huishoudens en 80.000 bedrijven en instellingen. Om deze missie te volbrengen is SUEZ op zoek naar harde werkers die graag de straten van Amsterdam piekfijn willen houden en bij willen dragen aan het omzetten van de afvalstromen naar nieuwe grondstoffen.

Voordat je op pad gaat, ga je samen met je collega de route doornemen. Jullie bespreken zaken zoals, hebben we aparte sleutels nodig? Hoe zit het met de routekennis? Zijn er eenrichtingsstraten? En natuurlijk niet te vergeten: waar houden we pauze en wie start met rijden?

Je bent namelijk aan de slag als belader of als chauffeur. Halverwege de route wissel je om. Zodra dit allemaal besproken is gaan jullie naar de wagen om hem te controleren op veiligheid, schades en werking. Hierna zijn jullie gereed om uit de startblokken te gaan!. SUEZ hecht veel waarde aan teamspelers: iedereen is bij SUEZ onderdeel van het team dat elke dag weer op pad gaat! Samenwerken zorgt ervoor dat er gezelligheid heerst binnen het team en dat er professionaliteit word uitgestraald.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs C
  • Je bent in het bezit van Code 95
  • Je bent in het bezit van een digitale bestuurderspas
  • Je bent woonachtig in omgeving Amsterdam
  • Je hebt bij voorkeur enige ervaring in de afvalbranche

SUEZ heeft verstand van alle afvalzaken. Er is een grote hoeveelheid diensten ontwikkeld in de loop van de jaren. De ervaren afvalspecialisten worden voor elke branche ingezet met de benodigde materialen. Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit en waar SUEZ samen met Start People voor staat. Naast de locatie Amsterdam, zie je ze overal. In straten, bij kantoren, ziekenhuizen, fabrieken en op festivals. Afval wordt overal opgehaald door de medewerkers van SUEZ en Start People. De ruim 2.500 medewerkers van SUEZ en Start People vormen samen een van het grootste afvalbedrijf van Nederland. Wij zijn trots op het leveren van deze juiste mensen! Ben jij hier ook één van? Voor informatie kan je contact op nemen met onze vestiging of per mail naar 7615@startpeople.nl.

  • Een aantrekkelijk salaris conform cao BGV.
  • Er zijn doorgroeimogelijkheden voor je.
  • Je gaat werken bij een van de grootste spelers In de afvalbranche.
  • Je gaat elke dag gezellig met een collega op pad.
  • Veel contact met de buitenlucht.