Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Chauffeur kraakperswagen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Venlo
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004044

Als chauffeur kraakperswagen oftewel vuilniswagen begin je 's ochtends tussen 6.30 en 7.00 uur in de kantine met collega’s en een kop koffie. Vanaf standplaats Venlo rijden jullie een huisvuilroute in één van de Noord-Limburgse gemeenten. Samen nemen jullie de route door: Wie start met rijden, waar houden we pauze en zijn er nog bijzonderheden op de route; hebben we aparte sleutels nodig, hoe zit het met de routekennis, zijn er eenrichtingsstraten? Je gaat richting jouw kraakperswagen (achterlader) en controleert hem op veiligheid en werking. Hierna gaan jullie op pad naar het eerste adres!

Tijdens de inzameling controleer je het aangeboden afval en zorg je samen voor het beladen van de containers op de wagen. Soms adviseer je klanten hoe zij hun afval moeten scheiden, zodat SUEZ het afval gemakkelijk kan omzetten in grondstoffen voor nieuwe producten. Tijdens de lunch belt de opzichter om te vragen hoe het gaat. Jullie zijn bijna klaar met de route en dat is mooi want jullie hulp nodig is nodig in de wijk van een collega. Jullie springen direct in de wagen om er samen voor te zorgen dat alles wordt opgehaald.

Met een volle wagen rijden jullie naar de stortplaats. Terug op de locatie neem je de bijzonderheden op de route door met jullie opzichter. Je bekijkt alvast welke route jullie morgen rijden. Je wenst je collega’s een nog een fijne middag en tot morgen !

Interesse gekregen in deze afwisselende chauffeursbaan? Neem snel contact op met ons via mail : 8309@startpeople.nl of tel 040-266230o.

  • Je bent in bezit van rijbewijs C met code95 en digitale bestuurderskaart
  • Je hebt een uitstekende lichamelijke conditie
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Venlo

Start People Transport werft, selecteert en creëert chauffeurs. We bemiddelen onze vrachtwagenchauffeurs naar mooie tijdelijke of vaste banen, passend bij de wensen van de chauffeur. We zijn de beste werkgever voor chauffeurs. Onze persoonlijke aandacht en oprechte interesse is altijd onderscheidend. Daarnaast leiden wij mensen op tot chauffeur omdat we geloven in duurzame inzetbaarheid.

Onze opdrachtgever is een grote speler in de afvalinzameling met veel ervaring in de publieke en industriële sector,

  • Fulltime werk voor langere tijd met kans op een vast contract.
  • vaste werktijden, meestal liggend tussen 06:30 en 17:00
  • Slecht een paar keer per jaar werken op zaterdag
  • Je krijgt een salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer
  • Je gaat werken bij een van de grootste spelers in de afvalbranche
  • Je werkt in een prettige, informele werkomgeving
  • Diverse opleidingsmogelijkheden waaronder bijscholing code 95