Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur motorwagen met aanhanger

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Moerdijk
Opleiding
MBO
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0005050

Ben jij in het bezit van een rijbewijs CE, Code 95 en digitale bestuurderskaart? Heb jij interesse in de agragrisch sector?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze klant gevestigd in Moerdijk zijn wij op zoek naar een chauffeur conventionele combi. Als chauffeur conventionele combi bestaan je werkzaamheden uit het beheren van de routes en bestelling afleveren. Je vertrekt vanuit de standplaats Moerdijk. De dagritten beginnen rond de klok van 05:00. Je gaat strorijke paardenmest, met behulp van een kraan, ophalen bij onder andere maneges. Dit lever je dan af bij het bedrijf in Moerdijk die de grondstoffen verder bewerkt. Het gaat hier om fulltime dienstverband met kans op een vast contract bij goed functioneren. Overnachtingen komen niet voor dus je bent s'avonds altijd thuis. De ritten vinden voornamelijk plaats in Nederland of net over de grens in Belgie en Duitsland.

 • Je bent in bezit van Rijbewijs CE met Code 95 en digitale tachograafpas;
 • Rijervaring met een motor-aanhangwagen is een pré;
 • Als je ervaring hebt met een kraan dan is dat zeker een pré;
 • Je bent minimaal 1x per 3 weken beschikbaar op zaterdag;
 • Je hebt een klantgerichte en dienstverlenende instelling
 • In principe werk je overdag. Realiseer je wel dat flexibiliteit onderdeel is van
  de transportsector

Over AMCO en CNC:
Al sinds 1971 haalt AMCO strorijke paardenmest op bij o.a. maneges, stoeterijen, renbanen en handelsstallen. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot de grootste in deze bedrijfstak. Tegenwoordig bedienen we bijna 2.000 klanten in Nederland, België en Duitsland.

We vervoeren de paardenmest naar ons zusterbedrijf CNC Grondstoffen in Moerdijk. Hier wordt de mest op een milieuvriendelijke wijze verwerkt tot een voedingsbodem voor de champignonteelt. De naam AMCO is een afkorting van 'Algemene MestCentrale Ottersum'. AMCO is een dochterbedrijf van CNC Holding, een groep toonaangevende bedrijven in de Europese paddenstoelensector.

 • Een bruto uurloon tussen de € 12,14 en € 15,36 afhankelijk van ervaring.
 • Vergoedingen conform CAO beroepsgoederenvervoer
 • Je krijgt een uitgebreid inwerktraject
 • Een baan voor langere tijd met kans op een vast contract bij goed functioneren.
 • Opleidingsmogelijkheden voor bijvoorbeeld code 95