Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People - én de bedrijven die horen bij RGF Staffing the Netherlands - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur vuilniswagen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Tilburg
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0012564

Rijden op een vuilniswagen én de allerleukste collega’s om je heen! Dan is het BAT-mobiel dé plek voor jou! Samen met je collega’s haal je het vuilnis op in Tilburg en omstreken. Elke dag is anders; een andere route, andere weersomstandigheden, andere afvalbakken. Dit maakt het werk leuk en afwisselend, je maakt elke dag weer wat bijzonders mee.

Vanuit het BAT (Brabants Afval Team) ga je samen met je collega’s en de vuilniswagen op pad om Tilburg en omliggende gemeente schoon te houden. Het is een combinatie functie, waarbij je naast het rijden ook aan het beladen bent. Je stapt vaak in- en uit de auto om de kliko's, die heel zwaar kunnen zijn, aan de auto te hangen en na het ledigen weer terug op plek te zetten.

Ondertussen houdt je alles om je heen nauwlettend in de gaten zodat het werk veilig kan worden uitgevoerd en houdt je rekening met andere weggebruikers en spelende kinderen.

Al met al vraagt het werk veel fysieke inzet en de verantwoordelijk is groot.

Dit vinden medewerkers zo leuk aan werken bij het BAT:
Vaste werktijden, lekker duidelijk, Heerlijk in de buitenlucht, Scholingsmogelijkheden, Goede arbeidsvoorwaarden, De werksfeer is top,Er wordt hard gewerkt maar ook veel gelachen.

Het salaris is minimaal €11,46, maar daar komt ook nog €0,68 vuiltoeslag bij. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring.
Reageer snel, dan drinken we een kop koffie om alles uitgebreid te bespreken. Dan stellen we je voor bij het BAT en bij interesse wordt er een gesprek gepland. Beide positief? Dan heb je een nieuwe baan te pakken.

Je bent in het bezit van een rijbewijs C.
Je bent fysiek in orde, aangezien het werk zwaar is.
Je bent woonachtig in Tilburg of omliggende gemeenten.
Je werkt graag samen, want je zit nooit alleen op de auto.
Je bent op zoek naar een baan met vaste uren.
Je bent fulltime inzetbaar.

Het Brabants afval team afgekort het BAT zorgt ervoor dat het afval bij ruim 95.000 huishoudens in de gemeente Tilburg wordt opgehaald en duurzaam wordt verwerkt. De chauffeur/beladers van het BAT hebben hier natuurlijk een grote rol in. Samen zorgen zij ervoor dat het afval op een correcte manier wordt verwerkt en houden ze Tilburg schoon. Het BAT is daarnaast ook verantwoordelijk voor het ophalen van afval bij diverse bedrijven en instellingen.

Goede loopbaanbegeleiding met je eigen contactpersoon
Baangarantie
Bij goed functioneren kans op een vast contract
Salaris conform cao gemeente branche