Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv waarmee je je optimaal presenteert aan ons en aan (potentiële) opdrachtgevers. Het al dan niet opnemen van een foto in je cv geschiedt op basis van vrijwilligheid en heeft geen negatieve consequenties. Door het uploaden van een cv met foto verleen je toestemming aan Start People en haar concernvennootschappen om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, welk proces deels geautomatiseerd plaatsvindt. In ons privacy statement kun je nalezen op welke wijze wij jouw gegevens verwerken.

Chauffeur/belader Baetsen

Start People Transport BGV Eindhoven

Standplaats
Eindhoven
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Transport
Vacaturenummer
1AV0004892

Wil jij werken als chauffeur/belader? Ben jij in het bezit van een rijbewijs C en Code 95? Dan zit je bij Baetsen op de goede plek!

Voor de afdeling Containers bij Baetsen in Son, zijn we op zoek naar chauffeur/beladers. Je werkdag als chauffeur/belader bij Baetsen ziet er als volgt uit: Je gaat samen met je collega’s huis en bedrijfsafval ophalen in verschillende woonwijken en locaties.

Je werkdag begint ongeveer om 07:00 en je vertrekt samen met je collega's vanuit standplaats Son. Rond de klok van 16:00 is het werk af en kun je naar huis. Het gaat hier om een 5 daagse werkweek en fulltime dienstverband.

Deze vacature is een combinatie van het besturen van de vrachtwagen en beladen. Het salaris is marktconform cao Beroepsgoederenvervoer. Dit is nog exclusief toeslagen en reiskostenvergoeding.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 040-2662300

  • Je bent klantgericht ingesteld, want je hebt veel contact met bewoners of bedrijven.
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs C, een Code 95 en digitale bestuurderskaart.
  • Je bent in het bezit van een VCA (of bent bereid deze te behalen)

Baetsen geeft de oplossing op het gebied van afvalverwerking en recycling, transport, kraanverhuur, containers, bouwstoffen, grond- en sloopwerken. Als echt familiebedrijf kent Baetsen korte lijnen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Cradle to cradle, groen ondernemen en een beter milieu zijn begrippen die bij Baetsen centraal staan.

De Baetsen-Groep is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een onderneming van formaat. Baetsen beschikt over meer dan 150 trekkende eenheden. Voor alles op het gebied van transport, kraanverhuur, containers, recycling, bouwstoffen, grond- en sloopwerken heeft Baetsen de oplossing, voor bedrijven, gemeenten en particulieren

Start People Transport maakt het verschil in de transport branche! Start People Transport is een van de grootste werkgever binnen de transportsector. Binnen het bedrijf staat de sfeer, het samenwerken, de verantwoordelijkheid, de afwisseling en het vertrouwen centraal.