Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Cleanroom Medewerker

Start People Nijmegen XL

Standplaats
Nijmegen
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Overig
Vacaturenummer
1AV0010902

Als Cleanroom Medewerker zorg je samen met jouw collega's voor een perfect werkend product voor de hightech industrie! Je werkt in een omgeving waar kwaliteit voorop staat en waar je volgens richtlijnen werkt om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Je maakt deel uit van het preparation team en start in eerste instantie op de afdeling Packaging waar je het gereed product verpakt conform richtlijnen en aanvult met noodzakelijke documentatie. Ook het productiegereed melden van het eindproductie en deze ter beschikking stellen aan de afdeling logistiek behoort tot jouw takenpakket. Daarnaast zorg je voor de kwaliteitsbewaking van de procedures en denk je mee over procesverbeteringen om zo de efficiency te verhogen.

Je bent op korte termijn fulltime beschikbaar en je kunt zowel werken in dagdienst als in 2 ploegendienst. Je hebt ruime ervaring in een enigszins vergelijkbare omgeving waar er gewerkt wordt middels procedures en regels om zo de kwaliteit te garanderen. Je hebt enige technische affiniteit en hebt bij voorkeur ervaring in een cleanroom omgeving. Als persoon kun je goed in teamverband werken en werk je zeer accuraat.

Een groeiende hightech organisatie in de regio Nijmegen waar wordt gewerkt met de meest moderne technieken. De bedrijfscultuur is no-nonsense waarbij gelijkwaardigheid voorop staat en je volop de ruimte hebt om mee te denken en samen te werken voor nog betere resultaten.

Het betreft een fulltime functie in 2 ploegen (06.00 - 14.30 en 14.15 - 22.45) met uitzicht op een vast dienstverband. De salarisindicatie bedraagt € 2333 - € 2736 bruto per maand op fulltime basis (dit is inclusief ploegentoeslag) en wordt aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen. Daarnaast zijn er opleidingsmogelijkheden, goede begeleiding en volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Wil jij het team in de cleanroom gaan versterken? Dan zien we graag jouw online sollicitatie tegemoet!