Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

x Bestandstype doc, docx, pdf van maximaal 3 MB

Upload hier jouw cv. Dit is je visitekaartje voor ons én voor opdrachtgevers waar we je voorstellen. Je kunt een foto opnemen op je cv, maar als je dit niet doet heeft dit geen negatieve gevolgen voor je sollicitatie. Als je een foto opneemt in je cv dan geef je Start People – én de bedrijven die horen bij USG People Holdings BV. - toestemming om deze te verwerken en te verstrekken aan (potentiële) opdrachtgevers.

Jouw gegevens worden gebruikt voor arbeidsbemiddeling, dit vindt deels geautomatiseerd plaats. In ons privacy statement kun je nalezen hoe wij jouw gegevens verwerken.

CNC draaier

Start People MKB - Emmen

Standplaats
Stadskanaal
Opleiding
MBO 3/4
Vakgebied
Industrie
Vacaturenummer
1AV0033211

Heb jij gevoel voor techniek, kun jij anderen aansturen en denk jij graag mee over hoe het efficiënter kan? Lees dan verder!

De productieafdeling van onze opdrachtgever in regio Stadskanaal levert dagelijks toonaangevende producten aan internationale klanten. Het team houdt zich bezig met het aanbieden van passende oplossingen, voor zowel standaard als “tailor-made” producten. Voor jouw functie als CNC frezer/draaier betekent dit allereerst dat je nauwkeurig te werk gaat. De productieopdrachten die staan ingepland zijn eidend, en van de werktekeningen mag niet worden afgeweken. Verondersteld wordt dan ook dat je kennis hebt van de CNC bewerkingsmachine en dat je weet hoe deze werkt en bediend moet worden.

Naast de werkzaamheden als productiemedewerker, ben je als frezer/draaier medeverantwoordelijk voor de planning van de CNC afdeling. Je maakt een machinebezetting, plant de werkzaamheden in en geeft vakgerichte leiding aan je collega-verspaners. Er wordt hierbij verwacht dat je de uren correct en zorgvuldig bijhoudt met de barcoderegistratie van het ERP-systeem. Meedenken over efficiency- en verbetermaatregelen wordt gestimuleerd.

Voor deze fulltime functie vragen wij een afgeronde mbo-3 of 4 opleiding of relevante werkervaring met een goed gevoel voor techniek. Aanvullende opleiding of cursussen zijn een pré.

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je kunt Engels en Duits lezen;
  • Afgeronde mbo-3 of 4 opleiding of relevante werkervaring;
  • Je bent accuraat in uitvoering én administratie;
  • Je bent op korte termijn beschikbaar;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor.

Onze opdrachtgever ontwikkelt, fabriceert en levert hoogwaardige hef- en hijsconstructies voor de onshore en offshore industrie. Als toonaangevende partij op dit gebied zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar een: Ervaren CNC Draaier/Freezer.

Onze opdrachtgever biedt jou een zeer uitdagende functie bij een wereldwijd toonaangevend bedrijf. Verder bieden wij jou:

  • Salaris van €2.500 - €4.000 op basis van jouw ervaring en kwaliteit;
  • Een fulltime dienstverband van 40 uur per week;
  • Bij goed functioneren kans op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;