Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

CNC Kanter of Metaalbuiger

Start People Boxtel

Standplaats
Boxtel
Opleiding
MBO 1/2
Vakgebied
Techniek
Vacaturenummer
1AV0030889

Ben jij een Kanter en zoek je een nieuwe baan voor onbepaalde tijd?

Als CNC Kanter werk je aan de hand van werkopdrachten zelfstandig aan de CNC kantbank. Dit wil zeggen dat je zelf verantwoordelijk bent voor het in- en omstellen, programmeren en bedienen van de kantbank voor zowel bestaande als nieuwe producten. Ook behoort het controleren van het geproduceerde product op maatvoering en het treffen van de juiste correctieve acties bij afwijkingen tot het takenpakket.

In deze functie kant jij zelfstandig producten van enkel stuks tot kleine series. Dit doe je aan de hand van (uitslag)tekeningen en het meetrapport. Je meet het product zelfstandig, zodat je er voor zorgt dat je de juiste kwaliteit levert.

Om in aanmerking te komen herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:

  • Je beschikt over een technische vakopleiding metaal en hebt enkele jaren werkervaring of een ruime stage-ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie;
  • Je kunt zelfstandig een CNC- kantbank programmeren, instellen en bedienen of hebt de potentie om dit te leren;
  • Je hebt ervaring met meten en technisch tekening lezen (verschillende projectie methoden);
  • Je bent bereid om te werken in twee ploegendienst;
  • Je beheerst de Nederlandse taal. Indien dit wat minder is, is dit ok echter dan moet je wel goed de Engelse taal kunnen spreken.

Onze opdrachtgever is aktief in de metaalbewerkingsbranche en maakt onderdeel uit van een grote organisatie. Op de locatie in de regio Boxtel werken ongeveer 140 medewerkers. De organisatie is zeer gunstig gelegen indien je wat verder af woont van het bedrijf. Ze is uitstekend bereikbaar binnen 30 minuten met eigen vervoer vanuit o.a. Tilburg, Eindhoven, Oss, Veghel, Waalwijk en Den Bosch / ’s-Hertogenbosch .

Wij bieden een fulltime functie met uitstekend uitzicht op een vaste baan. De werktijden zijn in 2-ploegendienst van 05.45 - 14.30 en van 14.30 - 00.15. Behalve op vrijdag want dan heb je na 4 uurtjes werk al weekend! Je salaris is afhankelijk van je ervaringen en bespreekbaar mits het passend is binnen de CAO Metaalbewerkingsbedrijven richtlijnen. Voor de ploegendiensten ontvang je 20% extra toeslag. Als indicatie is ligt je maandloon ongeveer tussen de € 2600 en € 3000 bruto o.b.v. full-time. Tevens ontvang je een tegemoetkoming in de reiskosten woon-werkverkeer. Aanname op detacheringsbasis of zelfs direct in loondienst bij de werkgever is bespreekbaar. Naast een uitstekend salaris ontvang je uiteraard 8% vakantietoeslag, 25 verlofdagen, vergoeding voor kort verzuim en een feestdagvergoeding. Ook biedt onze opdrachtgever de mogelijkheden om nog sterker te worden in jouw vak middels het bieden van cursussen.

Sollicitatieprocedure:
Ben je beschikbaar voor deze vacature? Reageer dan via de solliciteerbutton in deze advertentie en voeg een up-to-date CV bij. Indien je vragen hebt, kan uiteraard contact met ons opnemen via 0411-684282 of stuur een e-mail naar boxtel@startpeople.nl