Solliciteren

Schrijf je in voor arbeidsbemiddeling en solliciteer gericht op deze vacature.

Deze vacature bestaat helaas niet (meer).

Coördinator BCO Sociaal Verpleegkundige IZB

SP GGD Twente

Standplaats
Enschede
Opleiding
HBO
Vakgebied
Zorg
Vacaturenummer
1AV0061299

Wij zijn voor GGD Twente op zoek naar een Coördinator BCO/Sociaal verpleegkundige IZB.

Vanwege de corona pandemie hebben wij deze unieke vacature opengesteld. Wij zijn op zoek naar iemand die de combinatiefunctie Coördinator BCO / Sociaal verpleegkundige IZB kan vervullen. Ben jij iemand die houdt van uitdagingen? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
In eerste instantie ga jij aan de slag als Coördinator BCO. De afdeling Corona is 7 dagen per week operationeel. Als coordinator BCO ben je eerste aanspreekpunt voor de teamleider BCO van de afdeling Corona. Binnen deze afdeling is veel dynamiek. De werkzaamheden kunnen snel variëren; dit vergt veel flexibiliteit van jou en de medewerkers. Jij bent in staat om medewerkers hierin te ondersteunen en te motiveren. Daarnaast houd je toezicht op de kwaliteit van dienstverlening binnen het BCO.

Wanneer jij de werkzaamheden als Coördinator BCO onder de knie hebt, zul jij ook ingewerkt worden als Sociaal verpleegkundige IZB. Corona is natuurlijk ook een infectieziekte, dus hoe mooi is het wanneer jij jouw opgedane ervaring binnen het BCO team kan toepassen binnen het IZB team! Als sociaal verpleegkundige IZB ben je actief met het verwerken van meldingsplichtige infectieziekten, het uitvoeren van bron- en contactopsporing, het geven van voorlichting over de ziekte en de te nemen preventieve maatregelen aan patiënt en omgeving. Gedurende de dag ben je samen met jouw team telefonisch bereikbaar voor vragen van publiek en professionals. Verder draag je zorg voor de rapportages aan huisarts, specialist of patiënt. Je hebt weinig face to face contact met je patiënt en werkt voornamelijk vanuit het hoofdkantoor. Je participeert actief in regionale en landelijke werkgroepen. Vanuit preventie denk en werk je actief mee met het ontwerpen en uitvoeren van verschillende vormen van voorlichting.

Jouw kwaliteiten

 • Jouw doortastende karakter valt op.
 • Je bent stressbestendig en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je communiceert helder en duidelijk en bent klantgericht.
 • Je houdt overzicht en kunt overstijgend kijken.
 • Je bent analytisch, empathisch en proactief.
 • Je bent een verbinder en in staat op een prettige manier feedback te geven.
 • Je blijft rustig ook al komen er veel dingen op je af.

Wat wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding.
 • Ervaring met BCO en als IZB verpleegkundige is een pré
 • Goede computervaardigheden.
 • In bezit van een rijbewijs en bij voorkeur eigen vervoer.
 • Je bent beschikbaar voor 24-36 uur per week.
 • Geregistreerd in het kader van de Wet Big.
 • De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Indien nodig ben je ook af en toe buiten kantoortijden en in de weekenden beschikbaar.

“In het kader van de wet kwaliteit klachten en geschillen zorg (wkkgz) zijn wij verplicht om het functioneren van iedere nieuwe zorgverlener na te gaan, voordat we deze aannemen (vergewisplicht). Dat houdt in dat we referenties opvragen bij vorige werkgevers en indien nodig het BIG register raadplegen. Ook het overhandigen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de arbeidsovereenkomst. Tenslotte wordt van jou verwacht dat je als verpleegkundige deelneemt aan het kwaliteitsregister verpleegkundigen en verzorgenden (V&VN).

GGD Twente is dé gemeenschappelijke gezondheidsdienst voor alle inwoners van Twente en bestaat uit de afdelingen Algemene Gezondheidszorg (AGZ), de Jeugdgezondheidszorg (JGZ) en een centrale stafafdeling. Wij bevorderen, bewaken en beschermen een gezonde Twentse samenleving. Dat doen wij voor en met de 14 Twentse gemeenten en samen met partners die gezondheid ook belangrijk vinden. Jouw betrokkenheid en professionaliteit is onze primaire kracht.

Wij bieden een uitdagende functie in een organisatie en afdeling die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de ruimte om initiatief te tonen. Daarnaast bieden wij:

 • In eerste instantie een tijdelijk dienstverband voor één jaar in dienst van GGD Twente. Verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van jouw functioneren en ontwikkelingen binnen de organisatie.
 • Salaris: afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.048,00 per maand (schaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Er kan een aanloopschaal gehanteerd worden.
 • Een Individueel Keuze Budget van 17,05%.
 • Standplaats: Enschede.